Τάνια Καρρά: Τι μας λέει για το πρώτο της διήμερο στο πλάι των Κουρκούλη – Ιακωβίδη;

0
698

Άλλη μια περίπτωση καλλιτέχνη που ο Κώστας Μπερτάκης δίνει την ευκαιρία εδώ και δύο χρόνια και την έχει δίπλα σε Αθηνα και Θεσσαλονίκη.

Η Τάνια Καρρά φέτος βρίσκεται στο πλάι του Νίκου Κουρκούλη και του Πέτρου Ιακωβίδη και με το πρόγραμμά της δείχνει πραγματικά πόσο γουστάρει αυτό που κάνει και πόσο εξελίσσεται. Σκηνική παρουσία , εντυπωσιακή εμφάνιση και μια πολύ καλή λαική φωνή που δουλεύει σωστά και αργά και σταθερά βήματα όλα αυτά τα χρόνια.

Την Τάνια που την συνάντησα στο Vogue την ρώτησα πως εισέπραξε την αγάπη του κόσμου που θέλησε να διασκεδάσει μαζί τους το διήμερο που πέρασε και μου είπε: » Πραγματικά περάσαμε μοναδικά και δώσαμε το 100% του εαυτού μας μιας και δουλέψαμε ένα μήνα σχεδόν σκληρά με πρόβες , άγχος , πειράγματα και πολύ καλό κλίμα που μετράει στην ψυχολογία ενός καλλιτέχνη. Χαίρομαι που συνεργάζομαι και πάλι με τον Πέτρο που είναι ταλαντούχος και αγαπάει την δουλειά του.

Με τον Νίκο Κουρκούλη που θαύμαζα και μου αρέσει ο επαγγελματισμός του και η τελειομανία που έχει δέσαμε εξ αρχής και κάνω πράγματα πάνω στην σκηνή που με πάνε και εμένα σαν Τάνια ένα βήμα παραπάνω και τον ευχαριστώ γι αυτό «.Περισσότερα…