Γνωρίστε τον Χρήστο Αθανασιάδη, έναν ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο τραγουδιστή…

0
1410

Το μουσικό του ταξίδι, ξέκινησε στη Βέροια από την ηλικία των 16 όταν κάποιοι φίλοι του, θέλησαν να ξεκινήσουν μια rock μπάντα και ανέλαβε τον ρόλο του front man, του τραγουδιστή.

Άμεσα ξεκίνησε και μαθήματα φωνητικης ! Το ρεπερτόριο της μπάνατς ήταν το ξένο ρεπερτοριο, όμως στην συνεχεια τον κέρδισε το Ελληνικό τραγούδι και ιδιαίτερα το λακο-ελαφρολαικο !

Η αρχή ηταν δύσκολη… ακόμα πιο δύσκολη η πορεία. ‘Ομως το είχε βάλει σαν στόχο στο μυαλο του, να γίνει ένας τραγουδιστής για τον οποίο κάποια μέρα, θα μιλάει όλη η Ελλάδα !

Πέρασε πολλές απογοητεύσεις και δυσκολίες, αλλά κάθε φορά εβγαινε πιό δυνατός και πιό συγκεντρωμένος στον αρχικό του στόχο. Ποτέ δεν σταμάτησε, να προσπαθεί και να δουλεύει σκληρά.

Αυτό το διάστημα βρίσκεται στο studio και ετοιμάζει το νέο digital single με τον τίτλο “Εκεί σ’ ερωτεύτηκα” του οποίου την μουσική υπογράφει ο Γιώργος Γιαλετζής και τον στίχο ο Γιάννης Λουΐζος και θα κυκλοφορήσει από την δισκογραφική Spicy με executive producer τον Παύλο Χριστοδούλου. Η ηχογράφηση έγινε στο studio της Music Factory Entertainment στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα γυρίζει και το βιντεο κλιπ του, στην όμορφη Θεσσαλονίκη,κάτω από τις οδηγίες του Αλέξιου Ερμίδη.