Η Ντίνα Ζωγράφου κυκλοφόρησε το νέο της digital single “Θα μου το πληρώσεις”

0
1318

Η Ντίνα Ζωγράφου, την οποία και αγαπήσαμε, χάριν της αυθεντικής της, λαϊκής χροιάς, κυκλοφόρησε το νέο της digital single με τον τίτλο “Θα μου το πληρώσεις”. Την μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Γιώργος Ρούσσσος και τον στίχο η Ανθούλα Ζωγράφου-Ανδρεάδου.

Το τραγούδι αυτό περιλαμβάνεται στο ομότιτλο CD της Ντίνας Ζωγράφου, ανάμεσα σε άλλα 6 τραγούδια, των οποίων τον στίχο υπογράφει η μητέρα της καλλιτέχνιδος, η Ανθούλα Ζωγράφου- Ανδρεάδου και την μουσική επώνυμοι δημιουργοί της Ελληνικής μουσικής σκηνής.

Το 7 τραγούδια κυκλοφορούν τόσο ψηφιακά σε 52 χώρες και σε πάνω από 1.000 digital stores, όσο και σε φυσική μορφή, σε CD στα δισκοπωλεία όλης της επικράτειας.

Η παρουσίαση των τραγουδιών, θα γίνει το Σάββατο 14/9 στην ταβέρνα “ΕΛΑΦΟΚΥΝΗΓΟΣ” Π. Σταύρου 5, Ν.Φιλοθέη – Λ.Κηφησίας στη Γέφυρα Κατεχάκη . Ώρα προσέλευσης κοινού στις 20:30.

Ο “ΕΛΑΦΟΚΥΝΗΓΟΣ” για 45 ολόκληρα χρόνια φαίνεται να έχει πετύχει το ιδανικότερο. Και τούτο γιατί είναι πάντα στην κορυφή των προτιμήσεων ενός απαιτητικού κοινού, έχοντας αναλάβει πάνω από 5.000 εκδηλώσεις

Ακούστε το τραγούδι :

Καλή επιτυχία… Μείνετε συντονισμένοι, τα καλύτερα έρχονται !