Η Rosanna Mailan μας εντυπωσιάζει με την έρμηνεία της, με το “Perduto” (cover)

0
1700

Την γνωστή επιτυχία της Ιταλίδας τραγουδίστριας Ornella Vanoni με τον τίτλο “Perduto), επέλεξε η ταλαντούχα τραγουδίστρια και μουσικής από την Κούβα Rosanna Mailan για να μας χαρίσει για ακόμα μια φορά μια υπέροχη ερμηνεία.

Το τραγούδι ηχογραφήθηκε και οπτικοποιήθηκε στην όμορφη Ιταλία , στα πλαίσια αφιερώματος στην Ιταλική μουσική.

Απολάυστε το…

Rosanna Mailan – Perduto (A TRIBUTE PROJECT TO THE ITALIAN MUSIC)

Η Rosanna Mailan Sevila, καλλιτέχνιδα της Minos ΕΜΙ /Universal, κατάγεται από την Havana της Κούβας. Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τη μουσική 6 ετών με την παρότρυνση του πατέρα της, ο οποίος και αυτός είναι μουσικός και ασχολήθηκε με την κιθάρα και το πιάνο.

Συνέχισε τις σπουδές της στην μουσική και ασχολήθηκε με το τραγούδι. Στην Ελλάδα έφτασε το 2007 κι έγινε ένα από τα πρώτα ονόματα στην Latin σκηνή της Αθήνας, αφήνοντας πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό.

Η πανέμορφη Κουβανή, έχει στο ενεργητικό της, κορυφαίες συνεργασίες όπως : Loca Latina, Mr. Bachata κ.ά. κι έχοντας δουλέψει σε όλα τα μεγάλα stage της χώρας, πλέον ακολουθεί διεθνή καριέρα.

Η Rosanna όταν ανεβαίνει στη σκηνή μας ταξιδεύει εκτός με τις ερμηνείες της σε Salsa, Bachata και αυθεντική Latin μουσική, προσεγγίζει και δύσκολες ερμηνίες με τραγούδια διεθνούς ρεπερτορίου, προσφέροντας ένα International πρόγραμμα το οποίο καλύπτει ενα ευρύ φάσμα τραγουδιών.