1. Πότε μπαίνει, για πρώτη φορά η μουσική στην ζωή σου; 
Ήμουν τεσσάρων. Ο πατέρας μου μού είχε κάνει δώρο τότε μία μελώδικα. Από τότε δεν την άφησα από τα χέρια μου. Προς μεγάλη έκπληξη των γονιών μου, μόλις άκουγα ένα τραγούδι, το έπαιζα αμέσως. Στη “melodica version” του βέβαια… Έπαιζα τα τότε πασίγνωστα hit των 70s και ήμουν ερωτευμένος με τη Rafaella Carra!..

2. Πότε ένοιωσες ότι αυτό που θες να κάνεις στην ζωή σου, είναι να ασχοληθείς με το τραγούδι; 
Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήταν το τραγούδι αυτό που θέλησα να ασχοληθώ, αλλά η μουσική. Πάντα μαγευόμουν και θαύμαζα τις συνθέσεις, τα παιξίματα, και τις ενορχηστρώσεις ορισμένων κομματιών που στην κυριολεξία με διαπερνούσαν σαν “ηλεκτρικό ρεύμα…”. Κάποια από αυτά ακόμα τα έχω σαν σημείο αναφοράς.  Δεν είμαι τραγουδιστής αλλά μουσικός. Τραγουδώ τα κομμάτια μου, όπως και πολλοί άλλοι συνθέτες, για να τα δώσω στον κόσμο όπως τα αισθάνομαι.
Δεν είχα σκοπό να το κάνω επαγγελματικά. Το 1996 γνώρισα τυχαία κάποιο σημαντικό άνθρωπο της ελληνικής δισκογραφίας και τότε προέκυψαν κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες. Ως μουσικός και ενορχηστρωτής όμως, όχι ως συνθέτης ή στιχουργός.
Στη συνείδησή μου ήμουνα πάντα ένας πιστός λάτρης της μουσικής και τίποτα περισσότερο.
Το 2015 αποφασίζω για πρώτη φορά να βγάλω κάποια τραγούδια μου στον κόσμο. Τότε προκύπτει για πρώτη φορά και η συνεργασία με τη Free Records – μία δισκογραφική εταιρεία η οποία υποστηρίζει νέους καλλιτέχνες – μέσω της οποίας κυκλοφορεί  ψηφιακά όλο το αλμπουμ και είναι διαθέσιμο πλέον στα μεγαλύτερα digital stores.

3. Πόσα χρόνια τραγουδας επαγγελματικά ; 
Αν και παίζω και γράφω μουσική  πάνω από 25 χρόνια , εντούτοις δεν έχω φτάσει ακόμα στο επίπεδο το οποίο θα χαρακτήριζα ως “επαγγελματικό”. Βλέπεις έχω ως πρότυπα μουσικούς που για να τους φτάσω, μάλλον μια ζωή δεν με φτάνει.  

4. Ποιά ήταν τα πρώτα σου μουσικά ακούσματα και πόσο έχουν επηρεάσει τις επιλογές σου και τον τρόπο έκφρασής σου ; 
Τα ακούσματα που σαφώς με επηρέασαν ήταν τα 80s. Ήταν η δεκαετία της παιδικής μου ηλικίας, της εφηβείας αλλά και της ενηλικίωσης. Πέρα απ’αυτό όμως ήταν μία δεκαετία πραγματικής επανάστασης στη μουσική. Τα synthesizers, οι ήχοι, τα παιξίματα, οι ενορχηστρώσεις, τα φωνητικά, όλα ήταν τόσο επαναστατικά και τόσο καινούρια για την εποχή.. Μια παλέτα από τόσο ζωηρά χρώματα,  δεν θα μπορούσε παρά να αφήσει ανεξίτηλες τις πινελιές της μέσα μου.

5. Με ποιούς καλλιτέχνες θα ήθελες να συνεργαστείς ; 
Με οποιοδήποτε καλλιτέχνη έχει να πει κάτι καινούριο, διαφορετικό και προπαντός αληθινό. Επίσης υπάρχουν νέοι καλλιτέχνες με καταπληκτικές φωνές που είναι άγνωστοι στο ευρύ κοινό. Από γνωστές φωνές πάντως μου αρέσει η Saya και η Tamta.

6. Θα ήθελα να μας μιλήσεις λίγο για τα νέα σου τραγούδι… 
Είναι λίγο περίεργη ιστορία. Όταν αποφάσισα να βγάλω αυτό το άλμπουμ, αρχικά περιείχε 5 κομμάτια. Μάλιστα είχε γίνει όλη η σχετική προετοιμάσια για το CD και η μακέτα και είχαν σταλεί για αναπαραγωγή.
Μετά από δυο – τρεις μέρες, σηκώνομαι το πρωί και γράφω το “Ρεύμα”. Ενώ όπως θα διαπιστώσατε τα 5 πρώτα κομμάτια δεν έχουν ερωτικό περιεχόμενο, το “Ρεύμα” μιλάει για τον κεραυνοβόλο έρωτα. Σε μια εποχή που όλο αυτό το καταθλιπτικό σκηνικό που μας περιβάλλει έχει ισοπεδώσει τον ερωτισμό τον ανθρώπων, μου άρεσε πολύ η σκέψη του να παροτρύνω τον κόσμο να ερωτευτεί με όλο του το είναι. Έτσι το συμπεριέλαβα και αυτό στο άλμπουμ, έστω και στο “και πέντε”…

7. Υπάρχουν πράγματα και καταστάσεις που σε ενοχλούν στο χώρο σου;
Όχι μόνο στο χώρο αλλά και γενικότερα, με ενοχλεί το οτιδήποτε ψεύτικο και στημένο. Επίσης με ενοχλεί και με απογοητεύει το γεγονός της απόλυτης ψηφιοποίησης των πάντων. Αυτό περιγράφω άλλωστε και στο κομμάτι “Ταξίδι”.

 8. Όταν βρίσκεσαι πάνω στην σκηνή και ο κόσμος από κάτω σιγοτραγουδά μαζί σου, πως νοιώθεις; 
Θα σου πω όταν αρχίσουν οι παραστάσεις…

9. Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 5 χρόνια ; 
Θέλω να είμαι υγιής και ισορροπημένος. Τίποτε άλλο.

10. Που εμφανίζεσαι τώρα ?
Συζητιέται να ξεκινήσουν κάποια live σε μουσικές σκηνές στην Αθήνα.

Περισσότερα, για τον Αίωρο στην επίσημη σελίδα του στο Facebook :
https://www.facebook.com/aioros.official

Ακούστε όλα τα τραγούδια του άλμπουμ :
https://www.youtube.com/watch?v=O_ZUwpQjBjs&list=PLm9WTqYIcIS66K082QwYoyxFwZCuy3QF0