1. Πότε μπαίνει, για πρώτη φορά η μουσική στην ζωή σου;
Μου είναι δύσκολο να προσδιορίσω πότε ακριβώς! Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου υπάρχει το τραγούδι στην ζωή μου, ωστόσο  οι γονείς μου, έλεγαν ότι τραγούδησα πριν καλά-καλά μιλήσω…
2. Πότε ένοιωσες ότι αυτό που θες να κάνεις στην ζωή σου, είναι να ασχοληθείς με το τραγούδι;
Από παιδί όλη μέρα τραγουδούσα σε κάθε μου δραστηριότητα. Είχα πολύ μεγάλη θέληση να ασχοληθώ με το τραγούδι, όποτε ήταν θέμα χρόνου να το πετύχω, προσπερνώντας κάθε εμπόδιο που θα με απέτρεπε από αυτό. Τελειώνοντας το σχολείο είχα αποφασίσει…θα γινόμουν τραγουδιστής!!!
3. Πόσα χρόνια τραγουδάς επαγγελματικά ;
Η αφετηρία μου στο χώρο επαγγελματικά ήταν πριν λίγο πριν τελειώσω το Λύκειο…τα χρόνια περνάνε η αγάπη μου όμως για το τραγούδι παραμένει η ίδια. 
4. Ποια ήταν τα πρώτα σου μουσικά ακούσματα και πόσο έχουν επηρεάσει τις επιλογές σου και τον τρόπο έκφρασής σου ;
Παρόλο που μεγάλωσα σε μια οικογένεια που δεν ήταν “καλλιτεχνική”, στο σπίτι μας έπαιζαν στο ραδιόφωνο καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Πάριος, ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Στράτος Διονυσίου, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη, η Χάρις Αλεξίου και άλλους τέτοιους μύθους… θέλοντας κα μη επηρεάζεσαι αρκετά…
5. Με ποιους καλλιτέχνες θα ήθελες να συνεργαστείς ;
Είχα όνειρο να συνεργαστώ με τον μεγάλο Αντώνη Βαρδή που θα ήταν για εμένα εμπειρία ζωής… αλλά… παρόλα αυτά είχα την τύχη να συνεργαστώ με καταξιωμένους καλλιτέχνες του χώρου που θαυμάζω και σέβομαι. Πλέον ονειρεύομαι μια συνεργασία με τον Γιάννη Πάριο και τον Γιάννη Πλούταρχο.
6. Θα ήθελα να μας μιλήσεις λίγο για το τελευταίο σου τραγούδι… 
Το τελευταίο μου digital single κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό από την Starplanet Records με διανομή της Minos EMI με τίτλο “Μπα, δε νομίζω” είναι ένα σημερινό χορευτικό κομμάτι  που την μουσική έγραψε ο Γιώργος Γιαλετζής και τους στίχους ο Φώτης Βλαχόπουλος. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την συνεργασία που είχαμε και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.
7. Υπάρχουν πράγματα και καταστάσεις που σε ενοχλούν στο χώρο σου;
Υπάρχουν πράγματα και καταστάσεις που με ενοχλούν, με στεναχωρούν και πολλές φορές αμαυρώνουν τον χώρο μας…αλλά η αγάπη μου για την δουλειά μου τα μηδενίζει όλα. 
Αισιόδοξο στοιχείο είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι με άξιες και γνώση στο χώρο… 
8. Όταν βρίσκεσαι πάνω στην σκηνή και ο κόσμος από κάτω σιγοτραγουδά μαζί σου, πως νοιώθεις;
Νιώθω ευτυχισμένος, νιώθω γεμάτος ! 
Είναι μοναδικό συναίσθημα να νιώθεις ότι ομορφαίνεις την βραδιά του κόσμου που σ’ ακούει. Πάντα η σκέψη μου είναι αυτή!
9. Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 5 χρόνια ;
Θεωρώ τεραστία ευλογία να κάνει ο κάθε άνθρωπος επάγγελμα αυτό που αγαπά και μέσα  σ΄ αυτούς είμαι και εγώ. Στα επόμενα χρόνια φαντάζομαι να δημιουργώ καλά τραγούδια, όμορφες συνεργασίες και φυσικά μια όμορφη οικογένεια. Τότε θα έχει συμπληρωθεί το παζλ…
10. Που εμφανίζεσαι τώρα ?
Αυτή την περίοδο εμφανίζομαι στο Caramelo Live Clubbing στην Θεσσαλονίκη, σε ένα γνώριμο και ανανεωμένο χώρο με ωραίο πρόγραμμα που απαρτίζεται από νέους καλλιτέχνες και έχουμε ως στόχο… να ομορφαίνουμε τις νύχτες σας!!!