Το Sani Festival υποδέχεται αστέρια της παγκόσμιας μουσικής, ανερχόμενους μουσικούς και Έλληνες καλλιτέχνες και υπόσχεται να μας παρασύρει στη μαγεία του!

Το Sani Festival, οδεύει αισίως προς την 23η διοργάνωσή του και υποδέχεται, αστέρια της παγκόσμιας μουσικής, ανερχόμενους καλλιτέχνες και Έλληνες καλλιτέχνες που ακολουθεί πιστά το κοινό. Στο λόφο της Σάνης, στη Χαλκιδική, δίνουν ραντεβού, τέσσερις βιρτουόζοι της jazz, oι Chris Potter, Dave Holland, Lionel Loueke και Eric Harland, οι θα ανοίξουν τη φετινή αυλαία του  “Jazz on the Hill”,.

Στη συνέχεια, ο Hugh Coltman, o προτεινόμενος rising star της φετινής ενότητας του Jazz on the Hill, στην πρώτη και αποκλειστική εμφάνισή του στην Ελλάδα, ο οποίος θα παρουσιάσει στο Λόφο της Σάνης το νέο του project, τις διασκευές των τραγουδιών του Nat King Cole με τα οποία μεγάλωσε και φυσικά αγάπησε. (17/7)

Η θεματική του Jazz on the Hill κλείνει με έναν καλλιτέχνη-πολιτιστικό σύμβολο στις ΗΠΑ. Ο βραβευμένος πολλάκις με Grammy Kurt Elling, ένας από τους διασημότερους jazz vocalists με πολλές διακρίσεις και βραβεία κι ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της jazz στην εποχή μας- ανεβαίνει στο Λόφο της Σάνης για μια και μοναδική συναυλία στον ελλαδικό χώρο.

Μια σημαντικότατη μουσική προσωπικότητα, ένας από τους κυριότερους και διασημότερους εκπροσώπους της world music, ο Salif Keita, θα εκπροσωπήσει μ’ ένα ιδιαίτερο ακουστικό project το είδος στη θεματική “Sounds of the World. Περισσότερα…

Πηγή : http://www.protothema.gr