Την μουσική έγραψε ο Διονύσης Σταματόπουλος και τους στίχους η ίδια. Το video clip το υπογράφει ο Αλέξης Κωνσταντινίδης. …

Γεννημένη από Ελληνες γονείς – στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου –  η 19χρονη Χριστιάνα Σιόκα μας αιφνιδιάζει ευχάριστα με το πρώτο της τραγούδι, με τον τιτλο ¨What goes around comes around” ένα ακρως χορευτικό κομμάτι. Ο πατέρας της Γιάννης Σιόκας ( Έλληνας εξ Αιγύπτου )  είναι μεγάλος επιχειρηματίας στο εξωτερικό και δραστηριοποιείται στον χώρο του τουρισμού με πολλές διακρίσεις.

Το digital single ¨What goes around comes around” κυκλοφόρησε από την Selenium Records με διανομή Spicy και με executive producer τον Παύλο Χριστοδούλου.
Το super χορευτικό track ήδη παίζεται στα μεγαλύτερα clubs της Ελλάδας και του εξωτερικού, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η Χριστιάνα Σιόκα μόλις ξεκίνησε τις σπουδές της στον Τουριστικό κλάδο  στο Αμερικάνικο κολλέγιο στην Αθήνα, και παράλληλα προωθεί το νέο της τραγούδι τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Να της ευχηθούμε καλή επιτυχία!!

Ακούστε το εδώ και δείτε το κλιπ- https://www.youtube.com/watch?v=mUIg2BinNeg&feature=player_embedded

Πηγή : http://www.newspistol.com/article.php?id=51149