Μετά την sold out βραδιά στις 6/2 και τα δεκάδες μηνύματα του κοινού, επιστρέφουν στο Κύτταρο για μια ροκ πανδαισία και υπόσχονται νέες εκπλήξεις.

Ο Γιάννης Σπάθας, ο κιθαρίστας και συνιδρυτής των Socrates Drank The Conium (μαζί με τον σπουδαίο Αντώνη Τουρκογιώργη), του ανθρώπου που άλλαξε την αντίληψη του Έλληνα ακροατή ως προς την έννοια του ροκ κιθαρίστα στη χώρα μας! Συνθέτη όλων των διαχρονικών ύμνων των Socrates και συνεργάτη με όλα τα … «ιερά τέρατα» της μουσικής μας (Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Μαρκόπουλος, Παπαθανασίου, Λοΐζος κ.α.), συναντά στη σκηνή του Κυττάρου τον μεγάλο δεξιοτέχνη της κιθάρας αλλά και συνθέτη, συγγραφέα, δάσκαλο καθώς και συνεργάτη με την αφρόκρεμα της Ελληνικής δισκογραφίας και παλαιό μέλος των Socrates τον σπουδαίο Άκη Τουρκογιώργη και τους εκρηκτικούς The Blue Airways  οπού δεσπόζει η μορφή ενός από τους κορυφαίους ντράμερ της χώρας του Μάκη Γιούλη (Socrates 2002-2010).

Ένας μουσικός διεθνών προδιαγραφών του οποίου η επιλεκτική δράση και μόνο τον κράτησε εντός των εγχώριων μουσικών δρώμενων με μεγάλες συνεργασίες και μας χαρίζουν ξανά ένα μοναδικό live happening γεμάτο αληθινό Hard Rock, Classic Rock, αγαπημένα Blues, Socrates και συνθέσεις του Άκη Τουρκογιώργη και των Blue Airways από την πρώτη τους εξαιρετική δισκογραφική δουλειά με τίτλο “3 Days Of 1969″ (που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Γαβριηλίδη”) Μαζί τους, η κορυφαία ερμηνεύτρια Μαρκέλλα Παναγιώτου (Socrates 1999-2009) ολοκληρώνει αυτό το μοναδικό καλλιτεχνικό πάζλ. Περισσότερα…

Πηγή : http://www.tralala.gr