Όλα είναι έτοιμα για μία ακόμα συναυλία του Μαυρίκιου με τον μεγάλο μας συνθέτη Μίμη Πλέσσα, απόψε στις 21.00 στο Sirocco’s Club στην παραλία Γλυφάδας [Διαδόχου Παύλου 33, τηλ.210-8942403]. 
Μια συναυλία διαφορετική από όλες τις προηγούμενες καθώς απόψε ο μεγάλος και ο μικρός μαέστρος θα παρουσιάσουν και το πρώτο δείγμα της δισκογραφικής τους συνεργασίας σε στίχους Λουκίλας Καρρέρ-Πλέσσα. 
Στο πλευρό του Μαυρίκιου, εκτός από τον μεγάλο μαέστρο να τον συνοδεύει στο πιάνο, θα βρίσκεται όπως πάντα και η ορχήστρα του, η “Ορχήστρα των Αισθήσεων”. 
Μια ομάδα νέων και ταλαντούχων μουσικών για τους οποίους ο Μαυρίκιος δηλώνει περήφανος και δεν έχει άδικο, καθώς αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο σε κάθε τους εμφάνιση τις ευφάνταστες ενορχηστρώσεις-διασκευές που κάνει στα τραγούδια. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η αποψινή βραδιά θα είναι ότι καλύτερο μας έχουν παρουσιάσει και δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις.
Πληροφορίες λένε ότι μεταξύ άλλων, δύο πολύ μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου που έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Μίμη Πλέσσα θα είναι παρόντες στην μουσική σκηνή και ελπίζουμε ότι ο Μαυρίκιος θα τους καλέσει στην σκηνή να τραγουδήσουν μαζί του ! 
Λίγες ώρες μόνο μένουν για να ξεκινήσει η συναυλία και να παρασυρθούμε σε άλλο ένα ταξίδι με “Τραγούδια που δεν έχουν εποχές” !
Μην χάσετε αυτή την συναυλία! Εμείς θα είμαστε εκεί !