Προτάσεις: Πού να βγείτε, τι να δείτε… προτάσεις μέχρι 31/3

0
491

ΔΕΥΤΕΡΑ 28/3 – ΜΟΥΣΙΚΗ
“ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΦΩΤΙΑ” ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

O Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και το International Foundation for Greece (IFG) διοργανώνουν μία μοναδική συναυλία για τη στήριξη των προσφύγων που φθάνουν καθημερινά στη χώρα μας, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) για την κάλυψη των αναγκών της προσωρινής διαμονής τους. Καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι:

Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Κότσιρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πάνος Μουζουράκης, Γιώργος Νταλάρας, Γιώργος Περρής, Μάριος Φραγκούλης συμπράττουν με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων σε μουσική διεύθυνση Χρήστου Χαλκιά.

Eνώνουν τις φωνές τους δίνοντας το παρών αφιλοκερδώς σε αυτή την εκδήλωση που έχει στόχο να ενδυναμώσει την αλληλεγγύη και να συμβάλλει στην κάλυψη των βασικών αναγκών των προσφύγων για την περίοδο που θα παραμείνουν στη χώρα μας. Παρουσίαση και σκηνοθετική επιμέλεια: Δημήτρης Λιγνάδης.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το τραγούδι “Πατρίδες που έγιναν φωτιά” σε στίχους Μάνου Ελευθερίου και μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα… Περισσότερα…

Πηγή : http://www.protothema.gr