Αθόρυβα και χωρίς να είναι στην πρώτη γραμμή μιας και ο ίδιος το αποφάσισε, ο Χάρης Λεμπιδάκης κάνει μια τρομερή προσπάθεια τα τελευταία δύο χρόνια με εγχειρήματα δικά του να βρίσκεται στον χώρο του ρεπορτάζ με προχωρημένες κινήσεις και κάνοντας πάντα την διαφορά. Φέτος τον βλέπουμε να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της πρωινής εκπομπής του Alpha ” Happy Day ” με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Το ειδησεογραφικό του portal  www.newspistol.gr  μετά από σχεδόν  τρία χρόνια είναι στην πρώτη δεκάδα προτιμήσεων σε life style και τηλεοπτικά θέματα.
Παράλληλα τα “φτερά” του άνοιξαν στο Teatro Music Hall και με την συνεργασία του με τον Κώστα Μπερτάκη όπου διατηρούν άψογες σχέσεις. Μια θέση κλειδί μιας και βρίσκεται στο Νούμερο ένα μαγαζί και έχει την προβολή επικοινωνίας και τις δημόσιες σχέσεις μεγάλων καλλιτεχνών όπως ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Πάολα, ο Παντελής Παντελίδης.
Το 2015 μάλιστα έκλεισε συμφωνία με σημαντικούς σταθμούς σε Κύπρο, Αμερική και Αυστραλία και θα ξεκινήσει δική του εκπομπή που θα έχει έντονο το άρωμα Ελλάδος. ” Απόψε τραγουδάμε” είναι ο τίτλος και ο δαιμόνιος ρεπόρτερ έχει την παρουσίαση και την παραγωγή της εκπομπής που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στον Μάρτιο.

Μετά από 17 χρόνια δουλειάς και προσπάθειας και με πολλά εμπόδια, λάθη που πλήρωσε ο Χάρης που τυγχάνει να ξέρω και να έχω συνεργαστεί μαζί του – από τα πρώτα του χρόνια, στον χώρο – πετυχαίνει το όνειρό του.

Αναγνωρίζεται μέσα από την δουλειά του, χαίρει την αποδοχή όλων και δεν υπάρχουν αντίπαλοι. Είναι ίσως ο μοναδικός που καθημερινά κάνει support σε όλους με έξυπνες κινήσεις και με ρεπορτάζ και επικαλούμενος πάντα την πηγή του ή το μέσο που χρησιμοποιεί για να αναδείξει μια είδηση.
Καλή συνέχεια σε ότι κάνει…. Σου αξίζει φιλαράκι….