7 Αγαπημένοι καλλιτέχνες τραγουδούν Πάνο Μπλέτζα

0
675

Μια ευγενική και συνάμα δυναμική παρουσία στην λαϊκή μα και στην έντεχνη σκηνή της χώρας μας, με ηχηρές συνεργασίες από το ξεκίνημα τους ως τώρα.

Ο Πάνος Μπλέτζας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 14 Ιουνίου 1994. Κατάγεται από την Βίνιανη Ευρυτανίας και μεγάλωσε στο νησί της Κω,τον τόπο καταγωγής της μητερας του . Η ενασχόληση του με τις τέχνες ξεκίνησε στην ηλικία των 11 ετών καθώς τραγουδούσε σε μικρά μαγαζιά στο νησί , συμμετείχε σε διάφορες θεατρικές και μουσικές παραστάσεις . Στις 21 Οκτωβρίου του 2013 μπαίνει ενεργά στο χώρο της δισκογραφίας με το πρώτο του κομμάτι με τίτλο “Χάνεις χρόνο” σε μουσική του γνωστού συνθέτη Γιάννη Φρασέρη και στίχους Φαίης Κωνσταντινίδου. Συμμετείχε το 2014 στη μουσικόθεατρική παράσταση “Αν μ’ αγαπούσες λίγο” με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Έφη Οικονομάκη και το μεγάλο λαϊκό συνθέτη κ. Τάκη Σούκα. Η παράσταση πραγματοποιήθηκε το 2014 στο θέατρο χυτήριο στην Ιερά Οδό. Λίγους μήνες αργότερα στις 9 Μαρτίου 2015 πραγματοποιεί μια σειρά παραστάσεων αφιερωμένων στη μνήμη του Στέλιου Καζαντζίδη στον ίδιο χώρο , όπου αναμεταδόθηκαν από την ΕΡΤ .

Σημαντική στιγμή στις 10 Ιουλίου 2015 αποτέλεσε η κυκλοφορία του τραγουδιού “Τραπέζι στα αστέρια” καθώς πρόκειται για ένα ντουέτο με την μεγάλη κυρία του λαϊκού μας τραγουδιού Πίτσα Παπαδοπούλου σε στίχο Γεωργίας Σιμινή και μουσική Χρήστου Γιαννόπουλου.

Την ίδια περίοδο έρχεται  η γνωριμία με τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Μίμη Πλέσσα καθώς λίγο αργότερα τις 18 Δεκεμβρίου του ιδίου έτους, κυκλοφορεί το τραγούδι “Βυζαντινό σημάδι” σε μουσική Μίμη Πλέσσα και ποίηση Δημήτρη Ι. Μπρούχου από τη free records με παραγωγό τον Παύλο Χριστοδούλου . Το 2015 ο Πάνος πραγματοποίησε και το τηλεοπτικό ντεμπούτο του στην Ελληνική τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα “Ολοι οι καλοί χωράνε”.

Περισσότερα…