Ναταλία Ρωμανού : Δείτε το trailer του video clip “Έτσι χτυπάς” κατά του bullying και της βίας

0
984

Η τραγουδίστρια Ναταλία Ρωμανού θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες το νέο της digital single, με τον τίτλο “‘Ετσι χτυπάς” οπτικοποιημένο από τον σκηνοθέτη Αλέξιο Ερμείδη, από την δισκογραφική εταιρεία Voca Records.

Ένα τραγούδι το οποίο θα αγγίξει το εσωτερικό κόσμο, όλων όσων έχουν βιώσει το bullying, την βία, τον ρατσισμό και τον πόνο. Γνώριμες καταστάσεις και συναισθήματα για την Ναταλία Ρωμανού, η οποία τα έχει βιώσει σε μέγιστο βαθμό και κατάφερε να βγεί νικήτρια.

Μια δυναμική μπαλάντα, από μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη ερμηνεύτρια, που σίγουρα θα προκαλέσει συζητήσεις και αντιδράσεις, λόγω της διαφορετικότητάς της. Το νέο τραγούδι, έχει στόχο να μιλήσει απ´ευθείας στην ψυχή του ακροατή, να τον ευαισθητοποιήσει και να μας βάλει όλους σε σκέψεις.

Την μουσική και τους στίχους, υπογράφει o Γιώργος Γιαλετζής (3rd floor studio).

Executive producer ο Παύλος Χριστοδούλου.

Δείτε το trailer …

Η Ναταλία Ρωμανού, γεννήθηκε στη Μεταμόρφωση Αττικής και μεγάλωσε στο Μενίδι και τα τελευταία χρόνια ζεί και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη.

Η μουσική είναι κομμάτι του εαυτου της από πολύ μικρη ηλικία, είναι αυτοδίδακτη χωρίς μαθήματα φωνητικής. Εχει συνεργαστεί με πολλους τραγουδιστές, τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Θεσσαλονίκη.

Η Ναταλία, ανήκει στο ζώδιο του Ιχθύ έχοντας πάρει ολα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ζωδίου της, αποφασιστηκότητα, επιμονή και υπομονή. Αυτό το διάστημα βρίσκεται στο studio και ετοιμάζεται να κάνει ενα σημαντικο καλλιτεχνικό βήμα, κυκλοφορώντας το νέο της digital single.

Ημερομηνία κυκλοφορίας : Σε λίγες μέρες.