Ο Adam Lambert κυκλοφόρησε το “Another Lonely Night” και το “Evil In The Night”, τα οποία συμπεριλαμβάνονται στον επερχόμενο δίσκο του “The Original High”.

Το νέο album του Adam Lambert, με τίτλο “The Original High”, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου από την Warner Bros. O γνωστός τραγουδιστής για να «γλυκάνει» την αναμονή των θαυμαστών του, δημοσίευσε στις 21 Μαΐου άλλα δύο καινούρια τραγούδια, το “Another Lonely Night” και το “Evil In The Night”.

Το “Another Lonely Night” είναι μία mid-tempo μπαλάντα, η οποία στην αρχή κυμαίνεται σε αργούς τόνους και εξελίσσεται σε ένα πιο γρήγορο δυναμικό τραγούδι, θυμίζοντας λίγο το προηγούμενό του countdown single “Underground”. Ο Adam καταφέρνει να εντυπωσιάσει με την έκταση της φωνής του, ενώ μεταδίδει στον ακροατή τη μελαγχολία που τον διακατέχει.

Το δεύτερο τραγούδι, με τίτλο “Evil In The Night”, σε σχέση με τα προηγούμενα του επερχόμενου δίσκου του που έχουν κυκλοφορήσει, είναι ένα dance τραγούδι με electro-pop στοιχεία, το οποίο στην αρχή η φωνή του pop star συνοδεύεται με τη μελωδία του πιάνο και στην συνέχεια καταφέρνει να ξεσηκώσει με τη δυναμική και ρυθμική μουσική του.

Ακούστε τα τραγούδια, κάνοντας click ΕΔΩ

Πηγή : http://www.tralala.gr