Τον προσεχή μήνα θα προβληθεί στο φεστιβάλ των Καννών το ντοκιμαντέρ για τη βρετανίδα τραγουδίστρια Amy Winehouse με τίτλο «Amy» και ήδη οι αντιδράσεις της οικογένειες είναι έντονες.

Το ντοκιμαντέρ σκιαγραφεί τη διαδρομή της τραγουδίστριας της σόουλ, τα πρώτα της βήματα στη σκηνή, τη δόξα κυρίως με το κομμάτι «Rehab», έως τον θάνατό της το 2011 από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και η οικογένειά της το χαρακτηρίζει «παραπλανητικό».

Σε ανακοίνωση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, εκπρόσωπος εξηγεί ότι η οικογένεια Winehouse επιθυμεί να «διαφοροποιηθεί από την ταινία η οποία θα βγει εκτός θέματος, που είναι η λατρευτή τους και αείμνηστη Amy.

Πιστεύουν ότι το φιλμ είναι μια χαμένη ευκαιρία για την απόδοση φόρου τιμής στη ζωή της και το ταλέντο της, όπως και ότι είναι παραπλανητικό, με βασικές αναλήθειες. Υπάρχουν ακριβείς ισχυρισμοί σε βάρος της οικογένειας και της διαχείρισης που είναι αβάσιμοι και δυσανάλογοι». Η οικογένεια δεν διευκρίνισε σε ποιους ισχυρισμούς συγκεκριμένα αναφέρεται. Περισσότερα…

Πηγή : http://www.music.net.cy