Την Τετάρτη το πρωί, η Πατρίτσια Άμπραχαμς εμφανίστηκε στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 και άφησε αιχμές για την συμπαίκτριά και συνάδελφό της, Angel Καρκατσάμη….

Μετά την εμφάνιση της Πατρίτσια Άμπραχαμς στο «Πρωινό», σήμερα το πρωί είχε σειρά η Angel Καρακατσάμη, η οποία, μέσω Skype, έδωσε την απάντηση της στην τραγουδίστρια από το Κέιπ Τάουν , λέγοντας:  «Το μόνο που έχω να πω για αυτό είναι η αλήθεια και θα μιλήσω βάσει γεγονότων» και αμέσως μετά ξέσπασε, δηλώνοντας: «Το κομμάτι που τραγουδήσαμε μας το είχε δώσει η παραγωγή ένα μήνα πριν όπου μας είχε δώσει οδηγό με εισαγωγή, κουπλέ και ρεφρέν οπότε το γνωρίζαμε ένα μήνα πριν. Δεν ισχύει ότι την πέταξα έξω. Το είχαμε συμφωνήσει έτσι, υπάρχει μαγνητοσκοπημένη πρόβα και δεν έκανα κάτι για να την αιφνιδιάσω».

Ενώ στη συνέχεια για το αν θεωρεί ότι η Πατρίτσια το έκανε επί τούτου, απάντησε: «Δεν ξέρω αν σας είπε ψέματα ή μπερδεύτηκε. Εγώ σας λέω τι ισχύει! Δεν μπορώ να κάνω ψυχογράφημα της Πατρίτσια. Δεν την ξέρω σαν χαρακτήρα και δεν θα την κατηγορήσω. Και οι δυο είμαστε στο παιχνίδι και οι δυο είμαστε πολύ καλές φωνές, γιατί να γίνονται όλα αυτά;».

Πηγή :  www.newspistol.com
Χάρης Λεμπιδάκης