Όταν μιλάμε για την Annie Lennox, μιλάμε για μια από τις πιο καθοριστικές φιγούρες των 80s και 90s – Ως ένα από τα δύο μέλη των Eurythmics άνοιξε νέους μουσικούς δρόμους. Επανέρχεται με τον προωσπικό της δίσκο.

Τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, ακτιβίστρια και ασυμβίβαστο είδωλο , η Annie Lennox είναι από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες στην ιστορία της pop μουσικής.

Αναγνωρίστηκε ως μία από τους 100 Καλύτερους Τραγουδιστές/τριες όλων τον εποχών από το Rolling Stone, και έχει κερδίσει τα περισσότερα Brit Awards από κάθε άλλη γυναίκα καλλιτέχνιδα (8 στο σύνολο) συν 4 Grammy , 4 Ivor Novellos , 1 Academy Award, 1 Golden Globe και ένα Billboard Century Award. Μαζί με την δουλειά της στους Eurythmics, η Annie Lennox κυκλοφόρησε 13 στούντιο άλμπουμ και πούλησε 80 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, συνέβαλε στα soundtrack μίας πληθώρας ταινιών και εμφανίστηκε σε μία σειρά από σημαντικές παγκόσμιες εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν το Live 8, τη εναρκτήρια συναυλία για την εκστρατεία του Nelson Mandela για τον HIV/AIDS Campaign 46664 καθώς και στην τελετή λήξης των καλοκαιρινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 και -πέρα και πάνω από όλα- ολοκλήρωσε πολλές παγκόσμιες περιοδείες. Περισσότερα…

Πηγή : http://www.protothema.gr