Οι Assorti σχηματίστηκαν το 2015 και αποτελούνται από 3 μέλη τον Απόστολο Κλέωπα (φωνή, ηλεκτρική κιθάρα), τον Απόστολο Ιλερή (πληκτρα, φωνή) και τον Μπέκο Κώστα (τυμπανα, φωνή).

Οι τρείς τους μ’ένα αυθόρμητο δέσιμο ενώθηκαν και ξεκίνησαν να παρουσιάζουν ένα εντελώς διαφορετικό μουσικό πρόγραμμα απ’οτι υπήρχε μέχρι σήμερα.

Χαρακτηρίζονται από την μεγάλη διάρκεια σε live που φτάνει μέχρι και τις 6 ώρες παρουσιάζοντας κομμάτια από όλους τους χώρους της μουσικής, με μεγάλη άνεση καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ρεπερτορίου.

Με σταθερές εμφανίσεις σε live stages και clubs στην Θεσσαλονίκη και στις γύρω περιοχές αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις και αποκτούν σύντομα το δικό τους κοινό, το οποίο τους ακολουθεί και τους υποστηρίζει σε κάθε τους εμφάνιση.

Αυτό το διάστημα, δουλεύουν πάνω στις δικές τους συνθέσεις και ετοιμάζουν τα νέα τους τραγούδια. Το πρώτο τους digital single με τίτλο “Εστω κάτι πιο λίγο” είναι έτοιμο και μέσα στις επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσει από την δισκογραφική εταιρεία Selenium Records με διανομη απο την Spicy.

Official Facebook page : https://www.facebook.com/Assorti-the-band-264017963993673/