Πριν λίγες ημέρες ο αγαπημένος καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Αργυρός θέλησε να εκμυστηρευτεί όλα «Όσα Νιώθει» – καθώς έτσι τιτλοφορείται το νέο του άλμπουμ που κυκλοφορεί από την Cobalt Music – και η δημοσιογράφος του Tralala.gr , Σοφία Μπεκιάρη άρπαξε την ευκαιρία και βρέθηκε κοντά του για να τα μάθει όλα!!!
Ήρεμος και με το χαμόγελο που τον χαρακτηρίζει, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας αποκάλυψε ακόμη περισσότερες πτυχές του εαυτού του και εξέφρασε την άποψη του για πολλά θέματα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Κωνσταντίνε μου κρατάω στα χέρια μου το νέο σου ολοκληρωμένο album με τίτλο «Όσα Νιώθω»!!! Είσαι έτοιμος να μου πεις… όλα «Όσα Νιώθεις» αυτή την περίοδο;
Επειδή γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και καταλαβαίνεις με την πρώτη ματιά πως νιώθω ,θα σου πω ακριβώς όλα «Όσα Νιώθω» γι’ αυτό τον δίσκο! Ξεκινήσαμε να τον ετοιμάζουμε ενάμιση με δύο χρόνια πριν και δεν σου κρύβω πως ψαχνόμουν πολύ σχετικά με το τι ύφος θα ήθελα να έχει αυτό το album. Ήθελα να δώσω ένα έντονο χρώμα που να ‘χει και μια ιδιαίτερη ενέργεια, λίγο πιο χορευτική και λαμπερή όσον αφορά την ενορχήστρωση. Παράλληλα όμως δεν ήθελα και να αποβάλλω αυτό το ερωτικό ύφος που μ’ αρέσει να έχουν τα τραγούδια μου. Πιστεύω ότι αυτός ο δίσκος είναι ακριβώς όλα όσα ένιωσα καθώς τον ετοίμαζα όλον αυτό τον καιρό και αν καταφέρω να τον αγαπήσει ο κόσμος, τότε θα είμαι τρομερά ευτυχής!.. 
Συνέντευξη & επιμέλεια: Σοφία Μπεκιάρη – tralala.gr