Ο Κώστας Φιωτάκης γεννήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 1978. Μεγάλωσε σ’ένα μικρό χωριό που ονομάζεται Αγία Μαρίνα,λίγο έξω απο την πόλη των Χανίων της Κρήτης!

Το 1996,για πρώτη φορά τραγούδησε επαγγελματικά σ’ένα μαγαζί εκδηλώσεων “Ντελικανής” στα Χανια. Τραγουδούσε εκεί μέχρι το 1999,όπου έπρεπε να φύγει και να υπηρετήσει την μαμά πατρίδα!
Λίγες μέρες όμως πρίν καταταχθεί,έλαβε μέρος σε Παγκρήτιο Διαγωνισμό Τραγουδιού και πήρε την 1η θέση.

Αν και φαντάρος,δεν σταμάτησε να κάνει αυτό που πάντα αγαπούσε,να τραγουδάει…
Για 16 μήνες είναι στην Στρατιωτική Μουσική της Κω,τραγουδώντας έτσι σε διάφορες εκδηλώσεις για φαντάρους και αξιωματικούς αλλά και σε μεγάλες συναυλίες για τους πολίτες,σε ολα τα βόρεια Δωδεκάνησα.

Τον ίδιο καιρό δούλεψε στο νυχτερινό μαγαζί “ΑΠΟΠΛΟΥΣ” στην Κω.

Το 2002 και για 3 χρόνια (6 σεζόν) τραγουδούσε στο “ΓΟΡΓΟΝΕΣ & ΜΑΓΚΕΣ” στα Χανιά,όπου και γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία και απήχηση απο το κοινό.

Χαρακτηριστικο της επιτυχίας αυτής ήταν οτι το πρόγραμμα είχε συζητηθεί και στην Αθήνα!
Τότε συναντήθηκε με τον στιχουργό Γιώργο Λεκάκη και τον συνθέτη,αλλά και μαέστρο του Πασχάλη Τερζή, Γιάννη Νικολαϊδη. Πίστεψαν στο ταλέντο του και τον έφεραν σε επαφή με τον παραγωγό Γιώργο Σπανό.

Έτσι,το 2005,ο Κώστας Φιωτάκης μπήκε στη δισκογραφία και κυκλοφόρησε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Θα γίνω ό’τι αγαπάς”. Απο τα 10 συνολικά τραγούδια ξεχώρισαν το “Θα γίνω ό’τι αγαπάς” και το “Εγω γεννήθηκα αετός”.

Τότε ήρθαν και οι προτάσεις απο μεγάλα Αθηναϊκα μαγαζιά.
Απογοητευμένος όμως απο τις συνθήκες που επικρατούσαν στον χώρο του τραγουδιού,σκέφτηκε να τα παρατήσει. Τελικά όμως η αγάπη του για αυτό και η στήριξη της οικογένειάς του,τον…κράτησαν στο τραγούδι.

Απο τότε μέχρι σήμερα,έχει τραγουδήσει στο “ΧΑΡΑΜΑ” στην Πάτρα και σε νυχτερινά μαγαζιά της Κω, της Θήβας, του Ηρακλείου και φυσικά των Χανίων,τον τόπο που τόσο πολύ αγαπά,καθώς και σε συναυλίες με τελευταία την μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο, στο Πέτρινο Θέατρο στα Νωπήγεια.

Σε λίγες μερες κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι, στη δισκογραφική εταιρεία Free Records, την εταιρεία που υποστηρίζε νέους καλλιτέχνες.