Ο Αντρέας γεννήθηκε στη Κρήτη, στις 9 Ιουλίου του 1995 και ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου.
Μεγάλωσε μέσα σε μουσική ατμόσφαιρα και από πολύ μικρή ηλικία αντίκρισε την μουσική κατάματα δουλεύοντας σε βραδιές με τον πατέρα του . 
Στα 9 του χρόνια άρχισε να κάνει μαθήματα ντραμς στην φιλαρμονική Ρέθυμνου τα όποια τέλειωσε 6 χρόνια αργότερα .  Ταυτόχρονα είχε αρχίσει σπουδές στο κλασικό πιάνο και στην θεωρία της μουσικής.  Στην συνέχεια σπούδασε 3 χρόνια στο Μονόχορδο Ωδείο Ρέθυμνου επάνω στο Πτυχίο του Ειδικού Αρμονίας.
Αυτή την στιγμή βρίσκετε στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών στο παράρτημα της Ηλιούπολης παρακολουθώντας μαθήματα σύγχρονου πιάνου από τον γνωστό σολίστ και μαέστρο Γιώργο Παγιάτη ,μαθήματα κιθάρας , ενώ παράλληλα ετοιμάζετε να πάρει το Πτυχίο του Ειδικού αρμονίας .
Γράφει στίχους και μουσική . Η τελευταία του συνεργασία ήταν με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου σε μια μπαλάντα που πολύ γρήγορα θα φτάσει στα αυτιά όλων μας .
Αυτό το διάστημα είναι στο στούντιο και ετοιμάζει το νέο του τραγούδι, κάτω από τις οδηγίες του Τάκη Αργυρίου. Την μουσική και τον στίχο του νέου τραγουδιού, υπογράφει ο ίδιος ο Αντρέας.
Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται και το video clip, το οποίο γυρίστηκε σε μια μαγευτική τοποθεσία της Κρήτης, στο Σφεντύλι, το χωριό που βρίσκεται στην καρδιά του φράγματος Αποσελέμη, χάνεται σταδιακά όσο γεμίζει με νερό το φράγμα… Μείνετε συντονισμένοι !

Περισσότερα, για τον Αντρέα….
https://www.facebook.com/antreas.bikakis.official