Η Ματίνα Πάντζαλη γεννήθηκε πριν από 25 χρόνια στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Εύβοια και συγκεκριμένα στο Αλιβέρι. 
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που εδρεύει στην Καλαμάτα.
Στο πεδίο των μουσικών σπουδών ξεκίνησε από την μικρή ηλικία των 11 ετών να παρακολουθεί μαθήματα φωνητικών και σολφέζ σε τοπικό ωδείο της περιοχής της και στη συνέχεια φοίτησε στο διετές πρόγραμμα του Μουσικού Εργαστηρίου του Γιώργου Θεοφάνους στην Αθήνα (2011-2013).
Εκείνη την περίοδο συνεργάστηκε με την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους που την πλαισίωναν οι Άκης Δείξιμος, Γιώργος Λιανός, Ζωή Παπαδοπούλου, Παναγιώτης Ραφαιλίδης και Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθήσει τη σεζόν 2014-2015 σειρά εμφανίσεων στο ρεμπετάδικο “Στου Κορρέ” στου Ψυρρή όπου θα συνεργαστεί με αξιόλογους μουσικούς. 
Σημαντική στιγμή στην εξέλιξη της πορείας της σήμερα αποτελεί η συνεργασία της με νέους δημιουργούς στο χώρο της δισκογραφίας με το πρώτο της τραγούδι digital single με τον τίτλο “Κοίτα με” σε μουσική Βασίλη Παπαχρήστου, στίχους Γιώργου Μανώλογλου και ενορχήστρωση-παραγωγή Γιάννη Φρασέρη. Executive producer : Παύλος Χριστοδούλου. Κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρεία Starplanet Records.
 Δείτε το πρώτο της, videoclip κάνοντας click ΕΔΩ