Στην παρουσίαση του δίσκου του συντρόφου της Μάκη Σούλη πήγε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, μαζί με όλα τα μέλη της οικογένειάς της.

Η παρουσίαση του δίσκου με τίτλο «Sensual Journey» έγινε στη Θεατρική Σκηνή «Ζωή Λάσκαρη» και τόσο η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου όσο και η οικογένειά της ήταν εκεί για να στηρίξουν τον Μάκη Σούλη.

Στο καινούργιο CD του Μάκη Σούλη, η DeepSoulful συναντά την Ethnic, ήχοι και ρυθμοί Lounge, Chill, Ambient και House μπερδεύονται γλυκά, ανακατεύονται με την Rock και προσφέρουν αυτό που υπόσχεται ο τίτλος του. Ένα ταξίδι στις αισθήσεις!

Τα μουσικά κομμάτια οπτικοποιήθηκαν επί σκηνής με χορευτικά δρώμενα και χορογραφίες από επαγγελματίες χορευτές ενώ τα εντυπωσιακά φωτιστικά εφέ δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα ονειρική, το ιδανικό σκηνικό για τις μουσικές του Μάκη Σούλη.

Έκπληξη η συμμετοχή της Στέλλας Κονιτοπούλου σε μία ιδιαίτερη διασκευή του συνθέτη. Κλαρίνο έπαιξαν ο Μάκης Μπέκος, κρουστά ο Αρσένης Νάσης, Drums ο Δημήτρης Καλάκος, ηλεκτρική κιθάρα οι ChrisAivdel και Νίκος Φουρνογεράκης. Η σκηνοθεσία και η διεύθυνση παραγωγής ήταν της Μαρίας-Ελένης Λυκουρέζου, ενώ στην παρουσίαση ήταν η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Η προσέλευση ήταν μεγάλη ώστε έγιναν δύο παραστάσεις ενώ η καλή διάθεση και το κέφι των ακροατών εξέλιξε τη βραδιά σε ένα χαλαρό πάρτι
Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων οι : Ζωή Λάσκαρη, Τάκης Ζαχαράτος, Ελπίδα, Robert Williams, Ιωάννα Σουλιώτη, Βασίλειος Κωστέτσος, Άρης Καβατζίκης, Στέφανος Κυριακίδης, Ελπίδα, Αλκίνοος Μπουνιάς κ.α.

Περισσότερα
www.vipnews.gr
http://www.vipnews.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=21136&Itemid=118