Παρουσίαση Δίσκου – LIVE Συναυλία
Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού
Παρασκευή, 23/8/2013
Με την υποστήριξη του Δήμου Λεμεσού

Στο βιντεάκι ακούτε το τραγούδι “Θάλασσα πλατιά” όπως ερμηνεύτηκε από τον Μαυρίκιο στην συναυλία. Στο πιάνο ο γνωστός Κύπριος συνθέτης Ευθύβουλος Θεοχάρους.

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του πρώτου album του Μαυρίκιου, με τίτλο “Βουτιά στο κενό” με 10+1 τραγούδια, στην Λεμεσό, στην πόλη που γεννήθηκε και έκανε τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα.

Κυκλοφορεί από την Voca Records. Διανομή Minos EMI

Μία και μοναδική συναυλία με ιερό σκοπό καθώς όλα τα έσοδα της συναυλίας διατέθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού.

Η εκδήλωση τελεί υπό την Υψηλή προστασία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κυρίου Νίκου Αναστασιάδη και της κυρίας Άντρης Αναστασιάδη.

Ο Μαυρίκιος γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου στις 17 Φεβρουαρίου 1991.
Μόλις στα 5 του χρόνια γράφτηκε σε ωδείο με σκοπό τη συνειδητή καλλιέργεια μουσικής παιδείας. Μέχρι σήμερα έχει παρακολουθήσει πολλά θεωρητικά μαθήματα μουσικής και έχει πτυχίο πιάνου και σύγχρονου & κλασσικού τραγουδιού.
Έχει συμμετάσχει και έχει διακριθεί σε διάφορους και αξιόλογους διαγωνισμούς με πρώτα βραβεία και αυτή την περίοδο βρίσκεται στο τελευταίο έτος των σπουδών μου στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.