Διαβάστε τι άλλο δήλωσε.

Ο Νίνο με αφορμή την εμφάνιση του στο Ρέθυμνο παραχώρησε μία συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Ήχος Fm 94,2. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για το τραγούδι που έδωσε στον Γιάννη Πλούταρχο “Πόσο όμορφα μάτια έχεις”: “Το έγραψα μέσα σε 10 λεπτά, ήταν ένα παιδάκι μικρό που με κοίταζε και λέω κοίτα τι μάτια έχει. Ήταν από εκείνες τις στιγμές που το ένα δευτερόλεπτο κρατάει περίπου μισή ώρα. Από μία αγγελική ψυχή βγήκε”.

Ακόμα αναφέρθηκε στη πρώτη του επαφή με τη μουσική  αλλά και για τα πρώτα του τραγούδια. Μιας και βρισκόμαστε σε περίοδο Eurovision ο Νίνο σχολίασε την εκπρόσωπο μας, Μαρία Έλενα Κυριάκου αλλά και ποια θέση πιστεύει πως θα πάρει η Ελλάδα: “Είναι καταπληκτική ερμηνεύτρια, δεν ξέρω αυτό είναι μία συζήτηση του σπιτιού δεν είναι κανένας σίγουρος”.

Τέλος μίλησε για τις συνεργασίες του όλα αυτά τα χρόνια: “Είχα την τιμή να δουλέψω σχεδόν με όλους τους μεγάλους καλλιτέχνες και είναι μεγάλη σχολή για μένα αυτό, πολύ μεγάλη εκπαίδευση να δουλεύεις δίπλα στον Πασχάλη Τερζή ή τον Βασίλη Καρρά. Μεγάλο σχολείο ήταν κάθε συνεργασία που είχα. Για παράδειγμα ένας που είναι νεαρός σε ηλικία αλλά πολύ μεγάλος σαν καλλιτέχνης είναι ο Νίκος Οικονομόπουλος, είναι και από τους καλύτερους μου φίλους ο Νίκος και αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι ότι από ένα μικρό άνθρωπο σε ηλικία από εμένα είδα μεγάλη καλλιτεχνική αξία, πολύ επαγγελματισμό. Αυτό δεν το λέω μόνο για τους παλιούς καλλιτέχνες το λέω και για νέους, υπάρχουν και νέοι πολύ επαγγελματίες και λειτουργούν σαν να είναι μεγάλοι καλλιτέχνες”.

Ακούστε το απόσπασμα, κάνοντας click ΕΔΩ

Πηγή : http://www.tralala.gr