Γνωρίστε τον Μάνο Κοκολάκη, τον ανερχόμενο λαϊκό τραγουδιστή από την όμορφη Κρήτη (ενημέρωση 04/2020)

0
5393

Ο Μάνος Κοκολάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης 15 Σεπτεμβρίου 1988 όπου κ μεγάλωσε. Του άρεσε το τραγούδι απο παιδική ηλικία, αφού υπήρξαν ήδη άνθρωποι απο το οικογενειακό του περιβάλλον που είχαν ξεκινήσει να ασχολούνται με την μουσική.

Αυτοδίδακτος κ σε ηλικία 23 χρονών ξεκίνησε να τραγουδάει σε γνωστό κουτούκι του ηρακλείου μετά απο την πρόταση που του έγινε απο την ιδιοκτήτρια του μαγαζιού “Αμέθυστος” Βάλια Ειρηναίου όταν τον είχε ακούσει να τραγουδάει μαζί με την αδερφή του Μαρία Κοκολάκη σε νυχτερινό κέντρο που εργαζόταν εκείνη.’
Ετσι λοιπόν ξεκίνησε η καριέρα του Μάνου Κοκολάκη όταν η μια πρόταση ερχόταν μετά την άλλη απο τα νυχτερινά μαγαζιά του Ηράκλειου.

Τραγούδησε στο Malia by night κ μετά ήρθε η πρόταση απο το Envy bouzoukia live συνέχισε στο Olympia Palace κ μετέπειτα στο Royal Hall. Έχοντας ήδη στο ενεργητικό του αρκετές live εμφανίσεις σε διάφορα γνώστα μαγαζιά του Ηρακλείου αλλα και του Ρεθύμνου.

Ξεχώρισε με την συμμετοχή του στο Final 4 του Ant1 το 2019 και ανήκει πλέον στο δυναμικό της Panik από το 2020.

To 2017, κυκλοφόρησε το digital single “Μαζί μιλάμε” από την Free Records, την εταιρεία η οποία υποστηρίζει τους νέους καλλιτέχνες, με Executive producer τον Παύλο Χριστοδούλου. Την μουσική υπογράφει ο Στράτος Κούμπας, τον στίχο ο Γιάννης Ραφτόπουλος και την ενορχήστρωση / παραγωγή ο Τάσος Κατσούλης.

Γνωρίστε τον από τα τραγούδια του…

Στη συνέχεια το 2018, το digital single “Δεν πιάνομαι” με διανομή Spicy, έχοντας πάλι στο πλευρό του, τον Παύλο Χριστοδούλου. Μουσική – Στίχοι : Μάνος Κοκολάκης Ενορχήστρωση – Παραγωγή : Τάσος Κατσούλης – Executive producer : Παύλος Χριστοδούλου | Σκηνοθεσία : Γιώργος Σταματάκης.

Περισσότερα, στην επίσημη σελίδα του, στο Facebook :
https://www.facebook.com/manoskokolakisofficial/