Ο Δημήτρης Καπετανάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και κατάγεται από την Κρήτη. Γράφει στίχους και μουσική

Έχει εμφανιστεί σε πολλά καλλιτεχνικά φεστιβάλ οπως η βαλκανική πλατεία,η γιορτή των αστεριών στην έκθεση Θεσσαλονίκης και το φεστιβάλ παιδείας.

“Κράτα τον φλώρο”
Μουσική:Κωνσταντίνος Αναστασιάδης, De Paul
Στίχοι: Δημήτρης Καπετανάκης,Tuff P Magos

Το 2005 κάνει την πρώτη του επαγγελματική εμφάνιση σαν τραγουδιστής στο γνωστό νυχτερινό κέντρο “ΒΟΟΜ” στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη πρώην μέλος των ΑΝΤΙΚ. Το 2007 κερδίζει την 3η θέση στον διαγωνισμό τραγουδιού του περιοδικού ABOUT THESSALONIKI ανάμεσα σε 30 νέους καλλιτέχνες.

Μέχρι σήμερα είχε την τιμή να συνεργαστεί με την Άντζελα Δημητρίου,τον Θάνο Καλλίρη,τον Γιώργο Γιασεμή,τον Διονύση Μακρή,την Κατερίνα Στανίση,τον Δημήτρη Χρυσοχοίδη,τον Χρήστο Αβραμίδη,τον Λάμπη Λιβιεράτο,την Μαριάντα Πιερίδη,την Βιβή Μαστραλέξη,τον Θέμη Αδαμαντίδη,τον Χρήστο Πάζη, κ.α

Το 2011 κυκλοφορεί το πρώτο του cd single με τίτλο “Μη με κολλάς” μια παραγωγή του Αργύρη Ναστόπουλου πρώην μέλους του no 1 boyband της Ελλάδας των ΟΝΕ. Από εκεί ξεχωρίζει το “Να πας σπίτι σου” όπου μέχρι και σήμερα ξεσηκώνει τον κόσμο στα clubs και στα ραδιόφωνα όλης της χώρας.

Το 2012 κυκλοφορεί το νέο του digital single από τη Warner Music Greece με τίτλο “Πιό σοβαρά” σε συνεργασία με τον Πάνο Τσέρπε πρώην μέλους των ΟΝΕ.

Το 2013 κυκλοφορεί το νέο digital single του Δημήτρη σε μουσική και στίχους του Σάκη Βέρρου και του Στέργιου Ρέππα με τίτλο “Να μ’αγαπάς” όπου και ξεπερνά τα 100.000 views σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.