Ένας πάσσαλος από συμπαγή χάλυβα έκοψε το νήμα της ζωής του Παντελή Παντελίδη, καθώς τον χτύπησε στο κεφάλι την ώρα της ανατροπής του τζιπ. Τα υπόλοιπα τραύματα ήταν σοβαρά αλλά δεν προκάλεσαν τον θάνατό του.

 Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή σε συνδυασμό με τα πρώτα στοιχεία των πραγματογνωμόνων, ο Παντελίδης ζούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της τρελής πορείας του οχήματος. Είχε υποστεί θλαστικά τραύματα, βαριές κακώσεις και κατάγματα, που δεν ευθύνονται για τον θάνατό του.

Το μεταλλικό στήριγμα των παλιών κιγκλιδωμάτων, πέρασε μέσα από την οροφή και το πλαϊνό τζάμι του τζιπ μάρκας Mercedes, προκαλώντας το θανατηφόρο τραύμα στον Παντελή Παντελίδη, κατά τη διάρκεια της ανατροπής του στην επικίνδυνη στροφή που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν ακινητοποιήθηκε.

Όπως αναφέρει η έκθεση, το τραύμα ήταν πολύ σοβαρό, προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατό του.

Ο ίδιος πάσσαλος ευθύνεται και για τον σοβαρότατο τραυματισμό της 30χρονης Μυρσίνη Αρναούτη, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα, ακριβώς πίσω από τον Παντελή Παντελίδη. Η 30χρονη τραυματίστηκε στα πάνω και στα κάτω άκρα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο….Περισσότερα…

Πηγή : http://www.newspistol.com