Η εντυπωσιακή Ελληνίδα τραγουδίστρια/show woman γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γερμανία, από Ελληνες γονείς, ζεί και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη. 
Κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Γερμανία υπέγραψε με την δισκογραφική εταιρεία Arcade και κυκλοφόρησε ενα Cd Single με τον τίτλο “Somebody loves you“από τον παραγωγό των Scorpions Dieter Dierks. Επίσης συμμετείχε στις τουρνέ του γνωστών συγκροτημάτων Kool and The Gang, Modern Talking και Blue System.
Στο Λός Αντζελες, υπέγραψε με την Sony Music και συνεργάστηκε με τον θρύλο της Αμερικάνικης μουσικής σκηνής Lionel Richie. 
Εκτός από το τραγούδι, εργάστηκε ως μοντέλο αλλά και ως ηθοποιός με μικρούς αλλά χαρακτηριστικούς ρόλους σε σήριαλ όπως τα “Φιλαράκια”, αλλά και σε ταινίες όπως οι “Vanilla Sky” και “Minority Report”. 
Η Αφροδίτη στην Ελλάδα, συνεργάστηκε στις μεγαλύτερες πίστες με καταξιωμένους Ελληνες καλλιτέχνες, όπως ο Αντύπας, η Καίτη Γαρμπή, η Ελλη Κοκκίνου, ο Αγγελος Διονυσίου, η Στέλλα Γεωργιάδου και άλλοι. 
Το 2013, κυκλοφόρησε το πρώτο της Ελληνικό τραγούδι με τον τίτλο “Τα πάντα και για πάντα”  σε μουσική και στίχο του Πέτρου Ιμβριου, από την δισκογραφική εταρεία Starplanet Records με διανομή Minos EMI/Universal.  Το videoclip του ομώνυμου τραγουδιού, είχε σκηνοθετήσει ο Μανώλης Τζιράκης.
Αυτό το διάστημα βρίσκεται στο studio και ετοιμάζει το νεο της digital single, το οποίο το υπογράφει τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά ο Διονύσης Σταματόπουλος και την επιμέλεια παραγωγής ο Παύλος Χριστοδούλου. Το videoclip θα γυριστεί στην Ελλάδα, από τον γνωστό σκηνοθέτη Αλέξη Κωνσταντινίδη.
Περισσότερα : http://aphroditevlasserou.com/
Δείτε το videoclip “Τα πάντα και για πάντα” 
και μια από τις πολλές live εμφανίσεις της στη Νέα Υόρκη