Η όμορφη και ταλαντούχα ραδιοφωνική παραγωγός από την Κύπρο, Έφη Μέφερη αποδέχτηκε την πρόταση συνεργασίας με το μουσικό portal www.musicafe.gr και ανήκει πλέον στην συντακτική ομάδα του μουσικού portal, το οποίο μέρα με την μέρα αυξάνει την επισκεψιμότητα του και διευρύνει τις συνεργασίες του τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η Έφη  θα αναλάβει να ενημερώνει τους αναγνώστες του μουσικού μας portal για τα καλλιτεχνικά δρώμενα της Κύπρου και όχι μόνο, με συνεντεύξεις, events και παρουσιάσεις νέων τραγουδιστών. Καλή επιτυχία !!!

Η Έφη Μέφερη γεννήθηκε στην όμορφη Λεμεσό, της Κύπρου μια ζεστή αυγουστιάτικη βραδιά το 1989. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Frederick της Λευκωσίας αυτό που πάντα ήθελε να κάνει κομμάτι της ζωής της: “Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης”.

Η μεγαλύτερη της αδυναμία η μουσική και μεγάλη της αγάπη το ραδιόφωνο. Έρωτας με την πρώτη ματιά, που λέμε. Η πρώτη επαφή με τα ερτζιανά κύματα έγινε στον τοπικό μουσικό σταθμό Melody Radio 103.1 το 2013. Αυτή η σχέση ξεκίνησε ουσιαστικά με μια πρωινή εκπομπή εν ονόματι “Πρωινό Μαγκαζίνο”. Αν και κακά τα ψέματα έχει βγει στον αέρα όλες τις ώρες και με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς και ντουέτα.

Δύο χρόνια μετά πήγε στον Εύρυθμο 91.6 παρουσιάζοντας μια εκπομπή πολιτικού και κοινωνικού περιεχόμενου. Οι κύριες της απολαύσεις αποδείχθηκαν τα βιβλία, τα ταξίδια, το καλό φαγητό και η βόλτα στη φύση.