Συναντήσαμε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου στην παρουσίαση των βιβλίων Μουσικό Αλφαβητάρι και Μουσικό Αριθμητάρι των Κέλλυ Σταμουλάκη και Πηνελόπη Κολοκοτσά στο βιβλιοπωλείο IANOS.

Μας μίλησε για την συνεργασία τους στο βιβλίο αλλά και στο θέατρο, στην παιδική παράσταση “Πρίγκιπας και Φτωχός” στο Θέατρο Αβάκιο στο Γκάζι.

Φυσικά μας είπε και τα δικά του νέα, δηλαδή για τις συναυλίες που δίνει με τον Μίμη Πλέσσα και μάλιστα για μια μεγάλη συναυλία που δίνουν την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός με την 20μελή Ορχήστρα των Αισθήσεων, για την μουσική που γράφει για μια ταινία και ένα θεατρικό, για την ραδιοφωνική εκπομπή του στο M-word Web Radio με μουσικές του κόσμου κάθε Κυριακή, τις συναυλίες του στο εξωτερικό.

Δισκογραφικά μας ανέφερε ότι μετά από δυο χρόνια βρίσκεται στο στούντιο με την ορχήστρα του. Θα είναι ένα άλμπουμ με τον Μίμη Πλέσσα για να επιστεγάσει και την συνεργασία που έχουν εδώ και ένα χρόνο και που του εμπιστεύτηκε και έγραψε για εκείνον καινούρια τραγούδια…. Περισσότερα…

Πηγή : http://www.diaskedasi.info