Δήμητρα Νικολάου
“Πώς την είδες”
Μουσική : Ακης Δείξιμος
Στίχοι : Νίκος Σαρρής
Κυκλοφορεί από την Starplanet Records © 2014 
με διανομή Minos EMI

Ακούστε το τραγούδι, κάνοντας click ΕΔΩ

Φωτογράφος : Θοδωρής Ψιάχος
Makeup artist and hair stylist : Χρύσα Μακρή
Επιμέλεια παραγωγής : Παύλος Χριστοδούλου
Με την υποστήριξη του μουσικού portal MUSICAFE.GR
Η Δήμητρα Νικολάου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου και συγκεκριμένα στο χωριό Δερύνεια αλλά οι γονείς της κατάγονται και οι δύο από την κατεχόμενη Αμμόχωστο. Συνειδητοποίησε πως θα ήθελε να γίνει τραγουδίστρια από ηλικία 11 χρονών. Ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής στα 12 και πέρασε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια, τραγουδώντας σε χορωδίες και συγκροτήματα της περιοχής της. Παράλληλα αγαπούσε τον χορό και το θέατρο με τα οποία ασχολήθηκε καθ’ όλη την εφηβική της ηλικία, έχοντας πάντοτε πρωταρχικό ρόλο στη ζωή της το τραγούδι.
Στα 18 της χρόνια με το που τελείωσε το σχολείο, σίγουρη για τις επιλογές της και τους καλλιτεχνικούς της στόχους και με αφορμή το πανεπιστήμιο (είχε περάσει Κοινωνικές Επιστήμες στο Πάντειο πανεπιστήμιο) έφυγε απευθείας για σπουδές στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. 
Για όλη εκείνη τη χρονιά, τραγούδησε σε διάφορα νυχτερινά κέντρα, συνεργαζόμενη με γνωστά ονόματα του λαϊκού πενταγράμμου. Τον επόμενο χρόνο, αποφάσισε να μετακομίσει στη Σόφια (Βουλγαρία) για να σπουδάσει μουσική με σκοπό να βελτιώσει τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο τις γνώσεις της. 
Αποφοίτησε το 2010 από τη Εθνική Μουσική Ακαδημία Σόφιας Pancho Vladikerov (National Academy of Music “Prof. Pantcho Vladigerov) με ειδίκευση στο σύγχρονο και τζαζ τραγούδι. 
Αφότου τελείωσε τις σπουδές της, επέστρεψε στην Κύπρο και από τότε εργάζεται ως επαγγελματίας τραγουδίστρια και δασκάλα φωνητικής. Έχει ήδη τραγουδήσει στα περισσότερα νυχτερινά κέντρα της Κύπρου, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ακούστε το τραγούδι, κάνοντας click ΕΔΩ

Επισκεφθείτε την σελίδα της Δήμητρας Νικολάου στο Facebook ..