Ο Μαρίνος είναι ανερχόμενος καλλιτεχνης με καταγωγή από την Κύπρο.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση των μουσικών του σπουδών, εργάστηκε σε νυχτερινά κέντρα στην Κύπρο ενώ πριν από λίγο καιρό έκανε αίσθηση στο YouTube με το κομμάτι του “Τα βράδια που δεν σ’ έχω”.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και το ολοκαίνουργιο single του, μια συνεργασία “έκπληξη” με το Χάρη Βαρθακούρη με τίτλο “Αν είναι δυνατόν”

Πώς ξεκίνησε η ενασχόληση σου με το τραγούδι;
Η ενασχόλησή μου με το τραγούδι πηγάζει απο την αγάπη μου γι’ αυτό (και τη μουσική γενικότερα). Επαγγελματικά ασχολούμαι από τον χειμώνα του 2014, όπου και εργοδοτήθηκα ως τραγουδιστής σε νυχτερινό μαγαζί της Λεμεσού, από την οποία και κατάγομαι.

Τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που κάνει τα τραγούδια σου να ξεχωρίζουν;
Το αν ξεχωρίζουν ή όχι τα τραγούδια μου εναπόκειται στον κόσμο να το κρίνει. Αυτό που μπορώ να σας πω εγώ, είναι ότι από πλευράς μου προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό.

Ποιο είναι το μεγάλο σου όνειρο σε ό,τι αφορά τη μουσική και τη μουσική βιομηχανία;
Πάντα πίστευα πως ένας ολοκληρωμένος και αυθεντικός τραγουδιστής είναι αυτός που μπορεί παράλληλα να ερμηνεύει, να συνθέτει και να γράφει στίχο. Πλέον αυτό δεν είναι όνειρο, αλλα συγκεκριμένος στόχος για τον οποίο μελετάω και δουλεύω καθημερινώς!

Το νέο σου single “Αν είναι δυνατόν” είναι ένα ντουέτο με το Χάρη Βαρθακούρη. Πες μας λίγα πράγματα γι’ αυτό το τραγούδι. Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;
Είναι ένα τραγούδι το οποίο έγραψα αυθόρμητα, όπως και πολλά άλλα, κάποια εκ των οποίων θα ακούσετε μελλοντικά. Αρχικά το έφτιαξα ως demo και ακολούθως το έστειλα στον κύριο Βαρθακούρη για να μου πεί την άποψή του. Έτσι πρόεκυψε η πρόταση για συνεργασία από την πλευρά μου, αρχικά σε επίπεδο ενορχήστρωσης.
Εξαιτίας του στίχου, το κομμάτι είναι εκ φύσεως ντούετο, το έστειλα σε κάποιους άλλους γνωστούς τραγουδιστές που θα ήθελα να το πουν μαζί μου. Κατέληξα τελικώς να διαθέσω στον κύριο Βαρθακούρη εκτός από την ενορχήστρωση και τον ρόλο του συν-ερμηνευτή.Η συνεργασία μου με τον Χάρη Βαρθακούρη ήταν κάτι πολύ ευχάριστο για εμένα, καθώς είναι ένας καλλιτέχνης που θαυμάζω χρόνια.

Ποια είναι τα σχέδια σου για το φετινό χειμώνα;
Αυτή τη στιγμή έχω επαφές μαζί με την ομάδα μου και μελετάμε κάποιες προτάσεις.
Ελπίζω σύντομα να είμαι σε θέση να ανακοινώσω κάτι. Περισσότερα…

Πηγή : http://www.getgreekmusic.gr