Ένα τραγούδι-εισιτήριο για αποδράσεις, καλοκαιρινή ξεγνοιασιά και γνωριμία με τη ζωή! Αυτό νιώθουμε εμείς, ακούγοντας το νέο single της Ανδριάνας Μπάμπαλη – ευχόμαστε να επιδρά το ίδιο και σ’ εσάς.

Τη μουσική υπογράφει η ίδια, ενώ τους στίχους ο Νίκος Μωραΐτης. Το όμορφο αυτό κομμάτι περιλαμβάνεται στον τελευταίο της δίσκο, με τίτλο «Το Μαζί Είναι Δρόμος».

Λίγα λόγια για τον δίσκο:
Το album «Το Μαζί Είναι Δρόμος» είναι το μουσικό δαχτυλικό αποτύπωμα της Ανδριάνας Μπάμπαλη, το πιο πιστό πορτρέτο της προσωπικότητας της.

Για πρώτη φορά μέχρι σήμερα ένα ολόκληρο album βασίζεται πάνω σε δικά της τραγούδια, με μόνη εξαίρεση την διασκευή του “Ubbidirο” του Biagio Antonacci, που δίνει τον τίτλο στο album.

Οι στίχοι του Νίκου Μωραίτη δένουν φυσικά και αβίαστα με το χαρακτήρα των τραγουδιών, δίνοντας μια σειρά από εξαιρετικά τραγούδια που μοιάζει να γράφτηκαν από το ίδιο χέρι.

Στους συμμετέχοντες καλλιτέχνες, πέρα από τους Onirama και Τζώρτζια Κεφαλά, θα συναντήσουμε τον Γιάννη Κότσιρα, στο «Υπνοβάτης» και τον Haig Yazdjian («Στον Αόριστο), τραγούδια που αποτελούν μία ευθεία, εναλλακτική ματιά στο κοινωνικό τραγούδι

Με αυτά τα τραγούδια ανοίγει ένας νέος κύκλος καλλιτεχνικής παρουσίας για την Ανδριάνα Μπάμπαλη, πιο «δικός» της και όπως λέει και το τραγούδι που ανοίγει το album, «κύκλος είναι η ζωή, πάντοτε κλείνει, μα πονάει πιο πολύ, όσους πίσω αφήνει».

Την παραγωγή και την ενορχήστρωση του album έκανε ο Ακης Κατσουπάκης.

Καλή ακρόαση! Περισσότερα…