Η ταλαντούχα Κύπρια τραγουδίστρια Δήμητρα Νικολάου συνεχίζει τις πετυχημένες εμφανίσεις της τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ελλάδα, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινο.

Πριν από λίγες μέρες, η Δήμητρα Νικολάου ήταν προσκεκλημένη του Κώστα Χαρδαβελα, στην εκπομπή του καναλιού Εψιλον “Ολοι οι καλοί χωράνε” και διασκέδασε τόσο τους παρευρισκόμενους όσο και το τηλεοπτικό κοινό με τα τραγούδια της και με μαέστρο τον Γιώργο Παγιάτη και την πολυμελή ορχήστρα του.

Μετά την κυκλοφορία των τραγουδιών της με τον τίτλο Με δουλεύεις και “Πως την είδες” οι προτάσεις της έχουν αυξηθεί και προγραμματίζει εμφανίσεις και στην Αθήνα που αγαπάει πολύ. Τα τραγούδια έχουν κυκλοφορήσει ψηφιακά από την Starplanet Records, με διανομή Minos EMI με Executive Producer τον Παύλος Χριστοδούλου.

Μπορείτε να δείτε τα σχετικά αποσπάσματα (video), από την εμφανισή της στην εκπομπή “Ολοι οι καλοί χωρανε“…

Η Δήμητρα Νικολάου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου και συγκεκριμένα στο χωριό Δερύνεια αλλά οι γονείς της κατάγονται και οι δύο από την κατεχόμενη Αμμόχωστο.  Συνειδητοποίησε πως θα ήθελε να γίνει τραγουδίστρια από ηλικία 11 χρονών.  Ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής στα 12 και πέρασε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια, τραγουδώντας σε χορωδίες και συγκροτήματα της περιοχής της.  Παράλληλα αγαπούσε τον χορό και το θέατρο με τα οποία ασχολήθηκε καθ’ όλη την εφηβική της ηλικία, έχοντας πάντοτε πρωταρχικό ρόλο στη ζωή της το τραγούδι.

Στα 18 της χρόνια με το που τελείωσε το σχολείο,  σίγουρη για τις επιλογές της  και τους καλλιτεχνικούς της στόχους και με αφορμή το πανεπιστήμιο (είχε περάσει Κοινωνικές Επιστήμες στο Πάντειο πανεπιστήμιο) έφυγε απευθείας για σπουδές στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα.

Για όλη εκείνη τη χρονιά, τραγούδησε σε διάφορα νυχτερινά κέντρα, συνεργαζόμενη με γνωστά ονόματα του λαϊκού πενταγράμμου.   Τον επόμενο χρόνο, αποφάσισε  να μετακομίσει στη Σόφια (Βουλγαρία) για να σπουδάσει μουσική με σκοπό να βελτιώσει τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο τις γνώσεις της.

Αποφοίτησε το 2010 από τη Εθνική Μουσική Ακαδημία Σόφιας Pancho  Vladikerov (National Academy of Music “Prof. Pantcho Vladigerov)  με ειδίκευση στο σύγχρονο και τζαζ τραγούδι.
Αφότου τελείωσε τις σπουδές της, επέστρεψε στην Κύπρο και από τότε εργάζεται ως επαγγελματίας τραγουδίστρια και δασκάλα φωνητικής.

Έχει ήδη τραγουδήσει στα περισσότερα νυχτερινά κέντρα της Κύπρου, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Επισκεφθείτε την σελίδα της Δήμητρας Νικολάου στο Facebook ..
https://www.facebook.com/dimitra.nikolaou.official