Οι συντελεστές της παράστασης ”Μνήμες Περίστροφα”  μιλούν για τη δουλειά και τη συνεργασία τους. Μια παράσταση κοινωνικού περιεχομένου θα δούμε από 23 Απριλίου και κάθε Πέμπτη στο Θέατρο Χυτήριο.

Η Σίλια Κατραλή υπογράφει τη σκηνοθεσία και τη συγγραφή μίας παράστασης που αναμένεται να μεταδώσει βαθειά εσωτερικά κοινωνικά μυνήματα.
Η παράσταση πραγματεύεται την αιώνια και διαρκώς επαναλαμβανόμενη πάλη των πρέπει και των θέλω των ανθρώπων που ξεφεύγουν διαρκώς απο κάπου χωρίς να έχουν κάποιο σίγουρο μέρος για να πάνε.
Ήρωες καταπιεσμένοι που ασφικτυούν που χάνονται σ΄ένα γιατι.

ΣΙΛΙΑ ΚΑΤΡΑΛΗ
“Και οι 4 ήρωες της παράστασης είναι όντα ραγισμένα που προσπαθούν με τον τρόπο τους να βρουν το ”ανεκπλήρωτο εγώ” ψάχνοντας ανάμεσα σε βεβηλωμένες αναμνήσεις μια αιτία ύπαρξης.Η Ελένη και η Έυα είναι ζωντανές μαρτυρίες ”ναυαγίων”.Είναι ηρωίδες που δεν έζησαν ποτέ τη ζωή που πραγματικά επιθυμούσαν κι επιστρέφουν να διεκικήσουν τα χαμένα όνειρα που έκαναν παιδιά.Oι συντελεστές της παράστασης είναι παιδιά με απύθμενο ταλέντο.Είμαι πολύ χαρούμενη που με εμπιστεύτηκαν και τους έχω δίπλα μου σε αυτο το ταξίδι.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΡΑΝΙΔΟΥ
“Το έργο μας αποτελεί τη βάση του ισχυρισμού οτι και οι νέοι δημιουργοί,ακόμα κι αν δεν έχουν την εμπειρία των παλαιότερών τους,η κινητήριος δύναμή τους είναι η ποικιλόμορφη φαντασία τους η οποία τους βοηθά να αναπτύξουν ό,τι κάνουν με αγάπη και δημιουργία.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία από το να υπάρξεις τόσο τυχερός,όπως εγώ,στην πρώτη σου θεατρική δουλειά. Και τα τρία παιδιά είναι καλά και ταλαντούχα.Κάθε μας πρόβα είναι και μια καινούρια ανακάλυψη.Η σκηνοθέτης μας εξαίρετη,με γνώση στο αντικείμενο πρωτόγνωρη για το τόσο νεαρόν της ηλικίας της.Ένα ταλαντούχο κορίτσι πολλά υποσχόμενο.Την ευχαριστώ πολύ για μια ακόμα φορά για την ευκαιρία που μου δωσε να συμμετέχω και μάλιστα πρωταγωνιστικά στη νέα της δημιουργία.”

ΙΑΚΩΒΟΣ ΒΕΡΔΗΣ
“Ο ρόλος του Δημήτρη είναι πραγματικά μια πρόκληση και χαίρομαι για την ευκαιρία αυτή που μου δίνεται.Χαρακτήρας εργασιομανής, φιλόδοξος αλλά και βαθύτατα καταπιεσμένος.Βολεμένος σ έναν αραβώνα φαινομενικά παραμυθένιο.αλλά για πόσο; Η συνεργασία μου με τις τρεις νέες κοπέλες του θιάσου μπορώ να πω πως είναι μια ακόμη πρόκληση μάθησης, δημιουργίας και άντλησης ενέργειας και δύναμης.”

ΜΑΡΙΝΑ ΜΠΑΣΕΤΑ
“Ειμαι πολυ χαρούμενη για την συνεργασία μου με την Σιλια Κατράλη οπως κ με τα αλλα 2 παιδια. Μαρεσει ο τρόπος μα τον οποίο δουλεύει με Πειθαρχεία γιατι ετσι ακριβώς ειμαι κ εγω στην δουλεια. Υπάρχει αρμονία κ οχι ανταγωνισμός σπάνιο στις μερες μας γι αυτο κ προχωράει με γρήγορους ρυθμούς η τελειοποίηση του έργου . Καταλαβαίνει τους προβληματισμούς πουπορει να υπάρχουν κ ειναι παντα εκει να βοηθήσει. Οσο για το εργο ειναι μια ιστορία 2 κοριτσιών που θα σας σημαδέψει γιατι κρύβει μια αληθεια της ζωης που οσο την ανακαλύπτουμε βλεπουμε τι κρύβεται πισω απο τις ανθρώπινες σχέσεις! Τελος ειμαι πολυ χαρούμενη γιατι απέκτησα 3 καινούργιους φίλους που πιστευω κ θελω να ξανα σμίξουμε στο σανίδι κ στο μελλον.”