Η Ελευθερία Ελευθερίου γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1989 στο Παραλίμνι και είναι ένα φρέσκο κορίτσι που έχει αφήσει το στίγμα του στην μουσική βιομηχανία με το σεξ απήλ του και τους χαμηλούς τόνους που κρατάει. Έγινε γνωστή από το ελληνικό X Factor όπου έφυγε στο 5ο Live. 

Η Ελευθερία προσπάθησε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision το 2010 , αλλά το τραγούδι της “Tables Are Turning” διέρρευσε στο διαδίκτυο λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση των τραγουδιών και, εντέλει, αποκλείστηκε. Το 2012 με τηλεοπτική ψηφοφορία, εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision με το Aphrodisiac που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το τελικό αποτέλεσμα του διαγωνισμού έφερε την Ελευθερία Ελευθερίου 4η στον ημιτελικό μετά από την 5η θέση που της έδωσαν οι επιτροπές και την 3η θέση που της έδωσε το κοινό. 

Στον τελικό τα πράγματα αντιστράφηκαν με το κοινό να την βάζει εντός δεκάδας και πιο συγκεκριμένα στην 9η θέση με χαμηλούς όμως βαθμούς και οι επιτροπές της έδωσαν την 18η θέση. Τελικά κατέληξε 17η με 64 βαθμούς και 2 12άρια από Αλβανία και Κύπρο. Περισσότερα…

Πηγή : http://www.newspistol.gr