Τη σκηνοθεσία της μεγάλης αυτής παραγωγής υπογράφει ο καταξιωμένος Γιάννης Κακλέας, ο οποίος επιβεβαίωσε και τη συμμετοχή της Έλενας!

Η Έλενα Παπαρίζου θα έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο μιούζικαλ «Nine», ενώ, ανάμεσα σε 22 γυναίκες πρωταγωνίστριες, θα βρίσκεται ο μοναδικός άντρας, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ο σκηνοθέτης, Γιάννης Κακλέας, μέσα από το thetoc.gr, μίλησε για την παραγωγή αυτή και την επιλογή της Έλενας:
«Η Έλενα Παπαρίζου έκλεισε για την παράσταση που ετοιμάζουμε στο θέατρο Πάνθεον. Ξεκινάμε πρόβες στο τέλος Αυγούστου και θα κάνουμε πρεμιέρα τον Οκτώβριο. Τη μετάφραση-απόδοση κάνει ο Θοδωρής Πετρόπουλος, τα σκηνικά ο Μανόλις Παντελιδάκις, τα κοστούμια ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης.
Ήδη έχουν κλείσει η Τάνια Τρύπη, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Νάντια Μπουλέ και η Μάρω Κοντού που θα υποδύεται τη μητέρα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου. Η Έλενα θα υποδυθεί τη Σαραγκίνα, την ιερόδουλη που σφράγισε με τον δικό της τρόπο τη ζωή του ήρωα του έργου.
Ήθελα μία τραγουδίστρια για να ερμηνεύσει το βασικό τραγούδι της παράστασης το “Be Italian”. Από την έρευνά μου κατέληξα ότι η Έλενα Παπαρίζου είναι αυτή που ενδείκνυται, γιατί ήθελα μία τραγουδίστρια επιπέδου και η Έλενα είναι. Άλλωστε και η ίδια είχε εκφράσει την επιθυμία της να ασχοληθεί με το θέατρο, αφού έχει σπουδάσει και υποκριτική εκτός από μουσική και τραγούδι. Είναι πολύ όμορφο οι άνθρωποι που έχουν καλλιτεχνικό ταλέντο να καλλιεργούν τα ταλέντα τους και να τα αναδεικνύουν, να μη μένουν μόνο στον χώρο που επέλεξαν να δουλέψουν επαγγελματικά. Όπως η Άννα Βίσση, με την εξαιρετική πορεία της στο θέατρο, στο μιούζικαλ».

Πηγή : http://www.music.net.cy/easyconsole.cfm/page/read/n_id/24514