Ο Αντώνης Ρέμος ήταν αυτός που γύρισε και επέλεξε τον Σταύρο να είναι στην ομάδα του. «Η φωνή σου είναι καμπάνα, μ’ άρεσε πολύ αυτό που άκουσα, μ’ αρέσει η ενέργεια που εκπέμπεις»

Ο Σταύρος Πηλιχός  Είναι 24 ετών κατάγεται από το Αλιβέρι και ζει στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει μοριακός βιολόγος και γενετιστής. Είναι δάσκαλος φωνητικής και είχε μαθήτρια την Αρετή Κοσμίδου. Ξεκίνησε να τραγουδά όταν ήταν φοιτητής στην Αλεξανδρούπολη. Έχει κάνει 3 χρόνια πιάνο, 5 χρόνια βυζαντινή μουσική και από τα 6 του χρόνια κάνει φωνητική. Ερμήνευσε το “Εν λευκώ” της Νατάσας Μποφίλιου.
Είναι πτυχιούχος Βυζαντινής μουσικής και αυτοδίδακτος στην κιθάρα. Σε ηλικία 15 ετών ξεκίνησε να δουλεύει επαγγελματικά με την μπάντα που είχαν δημιουργήσει στο σχολείο. Ερμήνευσε το τραγούδι “Ο ήλιος βασιλεύει”.

Ο Βαγγέλης με την ιδιαίτερη ερμηνεία του κατάφερε να κάνει τον Αντώνη Ρέμο και τη Δέσποινα Βανδή να πατήσουν το κουμπί.

«Μου άρεσε που ένα τόσο παραδοσιακό τραγούδι το είπες με μια μπλουζ διάθεση. Άκουγα μια πολύ σταθερή φωνή» είπε η Δέσποινα Βανδή ενώ ο Αντώνης Ρέμος του είπε: «Θα πάμε στην κορυφή με Τουρνά» μιας και Βαγγέλης είπε στους coaches ότι του αρέσει ο Τουρνάς και έχει συνεργαστεί μαζί του. Τελικά ο Βαγγέλης επέλεξε να μπει στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου.

Πηγή : http://www.newspistol.com