Η τραγουδίστρια Γωγώ Τσαμπά αποτέλεσε μαγνήτη για τον κόσμο στις φετινές εκδηλώσεις του Δήμου Χαλκιδέων την Καθαρή Δευτέρα, στην πλατεία του Αγίου Νικολάου.
Η δημοφιλής αοιδός κατέφθασε στην ώρα της, ντυμένη σπορ, αμακιγιάριστη και χαμογελαστή. Απλή και προσιτή δέχθηκε να παραχωρήσει μία μίνι-συνέντευξη στο egnomi.gr λίγο πριν ανέβει στη σκηνή και ξεσηκώσει τον κόσμο με τα τραγούδια της.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τόνισε ότι θα συμμετείχε στο σόου “THE VOICE” αν της γινόταν πρόταση, ενώ κατά την άποψή της πρέπει να ενταχθεί και το δημοτικό τραγούδι σε ένα τέτοιο σόου, ώστε να προωθηθεί στην ελληνική κοινωνία, που συνηθίζει σε ξενόφερτα ακούσματα.
Σε ότι αφορά τον καλλιτεχνικό χώρο γενικά, σχολίασε ότι είναι πολύ δύσκολο μονοπάτι, διότι: ” Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και ίντριγκες. Χρειάζεται εκτός από ταλέντο και ψυχική δύναμη για να επιβιώσει κανείς.”
Όταν την ρωτήσαμε πως ξεκίνησε μας απάντησε ότι τραγουδάει από 16 χρόνων, μικρή συμμετείχε σε παιδικές χορωδίες, ενώ έχει κάνει και βυζαντινή μουσική. Επίσης μας αποκάλυψε ότι “Κληρονόμησα το χάρισμα να τραγουδάω καλά από τον πατέρα μου.” Περισσότερα…

Πηγή : http://www.egnomi.gr