Από το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και για 4 μόνο εμφανίσεις, η Ελένη Τσαλιγοπούλου θα βρίσκεται στην Αρχιτεκτονική, στο Γκάζι

Το «Τράβα ρε μάγκα», ένα τραγούδι με ρίζα στο ρεμπέτικο τραγούδι και απόλυτα σημερινή ενορχήστρωση, «προλογίζει», την επόμενη ολοκληρωμένη δουλειά της Ελένης Τσαλιγοπούλου.

Η ιδέα της φράσης “Τράβα ρε μάγκα και αλάνι, τράβα για το Πασαλιμάνι” και της μελωδίας στο ρεφρέν είναι βασισμένη στο παλιό  τραγούδι του Κώστα Σκαρβέλη, «Τράβα ρε μάγκα και αλάνι» και λειτουργεί σα μια γέφυρα που ενώνει το παρελθόν με το σήμερα.

Με το τραγούδι κάνει το ντεμπούτο της και η νεοσύστατη μπάντα Bogaz Musique, που θα είναι παρούσα και στις εμφανίσεις της Ελένης Τσαλιγοπούλου από το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου και για 4 εμφανίσεις στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι.

Θα παρουσιάσουν ένα «διονυσιακό» πρόγραμμα, που έρχεται να ενώσει την Ανατολή με τη Δύση και το καινούριο με το παλιό, ακριβώς όπως συνυπάρχουν και εμπεριέχονται στις μουσικές καταβολές κάθε Έλληνα.

Με φρέσκο, σαρωτικό ήχο, αγαπημένα τραγούδια και ερμηνείες που καθηλώνουν, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι bogaz musique μας περιμένουν από τις 14 Φεβρουαρίου στην ανανεωμένη Αρχιτεκτονική… Περισσότερα…

Πηγή : http://www.protothema.gr