Η Έλλη Κοκκίνου δίνει συνέντευξη και μιλά για τα νέα της επαγγελματικά πλάνα!

Συνέντευξη στην εφημερίδα “Αγορά” έδωσε η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου και μίλησε για τα επαγγελματικά της, την αλλαγή δισκογραφικής εταιρίας και το νέο της τραγούδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

-Έλλη, σε τι φάση σε βρίσκω; Μετακόμισες σε νέα δισκογραφική εταιρία ,συγκεκριμένα στην Cobalt Music, έχεις καινούριο τραγούδι και μου φαίνεται ότι ετοιμάζεσαι για ολική επαναφορά. Τι διαφορετικό να περιμένουμε από εσένα αυτή τη φορά;

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και περήφανη για αυτό το νέο τραγούδι με τίτλο “Ας Φταίω Πάντα Εγώ”, το πρώτο που κυκλοφορεί από τη νέα μου δισκογραφική στέγη, την Cobalt Music, και πηγαίνει ήδη πολύ καλά στα ραδιόφωνα, αλλά και στο μαγαζί που ο κόσμος το έχει μάθει και το τραγουδάει .
Το ίδιο περήφανη είμαι και για το video clip που θέλησα να περιέχει και ένα κοινωνικό μήνυμα, κυρίως για τις γυναίκες που θα το δουν.
Σε αυτή τη φάση είμαι σε πολύ δημιουργική φάση της ζωής μου, ηχογραφώντας ένα άλμπουμ που θα αποτελείται από τραγούδια πολλών δημιουργών. Κι αυτό από μόνο του είναι ενδιαφέρον, δοκιμάζοντας μουσικά και στιχουργικά ένα άλλο ύφος σε κάποια τραγούδια. Έναν άλλον ήχο θα έλεγα… Περισσότερα…

Πηγή : http://www.tralala.gr