Συνεχίζονται οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Διονύση Σχοινά στο νυχτερινό κέντρο 4711.
Το νέο έτος μπήκε ήδη με τους καλύτερους οιωνούς και ο γνωστός τραγουδιστής αποδεικνύει ότι έχει στον κόσμο στο πλευρό του, καθώς η προσέλευση στο 4711 ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Ο Διονύσης Σχοινάς ερμηνεύει με το μοναδικό του στυλ και την εξαίσια φωνή του, τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, παλιές, αλλά και πιο πρόσφατες επιτυχίες, μετά την δυναμική του επιστροφή στα μουσικά τεκταινόμενα τα τελευταία χρόνια.

Η συνεργασία του γνωστού club με τον πετυχημένο τραγουδιστή είναι άψογη και χαρακτηρίζεται ως άκρως πετυχημένη. Και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν, καθώς αυτή είναι η 5η συνεχόμενη σεζόν που ο Διονύσης Σχοινάς εμφανίζεται στο συγκεκριμένο μαγαζί.

Από τον περασμένο Νοέμβριο, όμως το 4711 μετακόμισε σε καινούργιο χώρο στα Βόρεια Προάστια, ύστερα από πολύχρονη παρουσία στο Κολωνάκι. Η απόφαση αυτή των επιχειρηματιών να ανοίξουν το φημισμένο, πλέον νυχτερινό κέντρο σε νέα τοποθεσία κρίνεται ολόσωστη, καθώς από την πρώτη στιγμή και τα πρώτα live του Διονύση Σχοινά, ο νέος αυτός χώρος κατακλύστηκε από κόσμο, ο οποίος έσπευσε να ακούσει από κοντά τον Διονύση Σχοινά, κάνοντας το 4711 σημείο αναφοράς και στα Βόρεια της Αθήνας.

Να θυμίσουμε ότι το 4711 έδρευε, εδώ και πολλά χρόνια στο κέντρο της Αθήνας, στην γνωστή και πλούσια σε νυχτερινή ζωή περιοχή του Κολωνακίου. Είχε καταφέρει να αναδειχθεί σε ένα από τα πιο αξιοπρόσεκτα και ξεχωριστά clubs – live clubs της πόλης και αν εδραιώσει την φήμη του,
αποκτώντας όλο και περισσότερο κόσμο στο εσωτερικό του. Ώθηση και εκτίναξη στην δημοτικότητά του έδωσε, φυσικά και ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος το επιλέγει κάθε χειμώνα από το 2010 για να τραγουδάει. Ο κόσμος έδειξε την προτίμηση του στο 4711 και το ξεχώρισε αμέσως για το ζεστό του περιβάλλον, την χαρούμενη διάθεση, την άριστη εξυπηρέτηση και βεβαίως το άρτιο μουσικό πρόγραμμα του Διονύση Σχοινά. Περισσότερα…

Πηγή : http://www.tralala.gr