Δείτε την πρώτη εμφάνιση “επι Ελληνικού εδάφους” της πολλά υποσχόμενης τραγουδίστριας από την Κύπρο, Παμπίνας Κοντέα… κάντε click ΕΔΩ

Η συνέντευξη ξεκινάει προς το τέλος της εκπομπής και μετά τα αθλητικά στο 01:12:25

Παμπίνα Κοντέα
“Δον Κιχώτη του Θερβάντες”
Μουσική – Στίχοι : Σταύρος Σιδεράς
Ενορχήστρωση : Γιώργος Παγιάτης
Κυκλοφορεί τόσο σε φυσική μορφή (CD) όσο και στα ψηφιακά καταστήματα, από την Minos EMI/Universal.
Ακούστε το ομότιτλο τραγούδι, κάνοντας click ΕΔΩ

Προβολή – Προώθηση : Παύλος Χριστοδούλου (Starplanet Gr)

Περισσότερα στην επίσημη σελίδα στο facebook… κάντε click ΕΔΩ

H Παμπίνα Κοντέα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λάρνακα της Κύπρου. 
Η ενασχόληση της με την μουσική οφείλεται στον πατέρα της που την μύησε στην μουσική και πιο συγκεκριμένα στο τραγούδι ως τραγουδιστής κι ο ίδιος. Πήρε μαθήματα κλασσικής κιθάρας, σολφέζ, θεωρία μουσικής, καθώς επίσης και μαθήματα βυζαντινής μουσικής. 
Επαγγελματικά ξεκίνησε να τραγουδά από πολύ μικρή. 
Συμμετείχε σε πολλούς διαγωνισμούς και συναυλίες και εμφανίστηκε σε πολλές μουσικές σκηνές στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Έχει συνεργαστεί με πολλούς επώνυμους τραγουδιστές. και συνθέτες όπως: Γ. Κριμιζάκης, Γ. Χατζηνάσιος, Θανάσης Πολυκανδριώτης, Σταύρος Σιδεράς, Μαίρη Λίντα, Μιχάλης Βιολάρης, Κ. Μακεδόνας, Στέλιο Χιώτης, Ρένα Κουμιώτη, Καίτη Χωματά, Κώστας Καράλης, Νίκος Νομικός, Λιζέτα Νικολάου, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Κούλης Θεοδώρου, Λένα Αλκαίου, Τζούλη Μασσίνο κ.ά.

Πριν από τρία χρόνια κυκλοφόρησε την πρώτη της δισκογραφική δουλειά σε μουσική Γιώργου Κριμιζάκη και στίχους Γιώργου Κριμιζάκη, Σώτιας Τσώτου και Σταμάτη Φιλιππούλη.
Η νέα της δισκογραφική δουλειά κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από την Minos EMI/Universal, σε μουσική και στίχους του Σταύρου Σιδερά και ενορχηστρώσεις του Γιώργου Παγιάτη.