Η Γιώτα Βατίτση γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.  Από μικρή ηλικία παρακολουθήσε μαθήματα φωνητικής και άρχισε να τραγουδάει επαγγελματικά σε μουσικές σκηνές στη Θεσσαλονίκη και αργότερα στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στην πραγματικότητα όμως ποτέ δεν είχε φανταστεί πως κάποια μέρα θα εργαζόταν ως τραγουδίστρια, αφού όταν ήταν μικρή ήθελε  να γίνει γιατρός ενώ αργότερα σπούδασε στο Τμήμα Εμπορίου και Ποιοτικού Ελέγχου Τροφίμων των ΤΕΙ.

Εχει εμφανιστεί στο πλευρό καταξιωμένων καλλιτεχνών όπως ο Πάνος Κιάμος, η Τζένη Βάνου, η Κατερίνα Στανίση, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Χάρης Κωστόπουλος, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Αντζελα Δημητρίου και πολλοί άλλοι.

Αυτό το διάστημα ηχογραφεί το νέο της digital single το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από την Free Records, την δισκογραφική εταιρεία που υποστηρίζει νέους καλλιτέχνες.
Το νέο τραγούδι έχει τον τίτλο “Κόντρα” και τόσο την μουσική όσο και τον στίχο, υπογράφει ο George Mahattos. Executive producer o Παύλος Χριστοδούλου.

Μείνετε συντονισμένοι