Σας ενημερώνουμε οτι το θεατρικό live “Με τα μάτια των μεγάλων κοριτσιών” ξεκινάει τις εμφανίσεις του αυτή τη Δευτέρα 7 Μαρτίου στον πολυχώρο Χυτήριο (Ιερά Οδός 44, Γκάζι). Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ. Για όλες τις Δευτέρες του Μαρτίου.

Πρόκειται για μία συναυλία θεατρικής κοπής με διαστρεβλωμένο χιούμορ και με θέμα τον ενήλικο έρωτα, κυρίως μετά την απομυθοποίηση. Μουσικός στόχος της ιδιαίτερης αυτής δουλειάς: το δεξιοτεχνικό πάντρεμα των μουσικών ειδών.

Οι τρεις ερμηνεύτριες (Φανή Γέμτου, Έλλη Δαδήρα, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου), οι οποίες υπογράφουν και τη σκηνοθετική επιμέλεια, ξεκινώντας από διαφορετικές μουσικές καταβολές κι αφετηρίες, παντρεύουν το μιούζικαλ με το ροκ και τη τζαζ, κάτω από το πέπλο μιας θεατρικής ματιάς και δραματουργικής συνέχειας (κείμενο, δραματουργική σύνθεση: Φανή Γέμτου). Τέσσερις μουσικοί (πιάνο: Νίκος Δρογώσης, κιθάρα: Γιώργος Μαυρογένης, μπάσο: Χρήστος Κορομηλάς, ντραμς: Βαγγέλης Κρητικός) γκρουβάρουν ανεπανόρθωτα, συνδυάζουν τα μουσικά είδη με κοινή αισθητική, αναδεικνύοντας την ιδιαιτερότητα τους. Την επιμέλεια της μουσικής διαδικασίας έχει η Έλλη Δαδήρα, ενώ την κίνηση επιμελείται η Νατάσα Σαραντοπούλου.

Το teaser φιλοτέχνησε ο Στέφανος Κοσμίδης https://youtu.be/Lv6QV-A3AnE
και την αφίσα η Ιουστίνη Γιαννακοπούλου. Στη φωτογραφική λήψη ο Γιώργος Ψυχογιός.

Για κράτηση θέσεων παρακαλώ τηλεφωνήστε στο ταμείο του Χυτηρίου (210-3412313) ή αγοράστε απευθείας τα εισιτήριά σας από την άνεση του σπιτιού σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση

https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-xythrio/me-ta-matia-twn-megalwn-koritsiwn/