Ο Αντώνης Ρέμος δεν έχει κρύψει ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του Λευτέρη Πανταζή.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος που αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Μύκονο, μαζί με τη γυναίκα της ζωής του Υβόννη Μπόσνιακ και φιλική παρέα εκ των οποίων και ο γνωστός επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων Κώστας Μπερτάκης, δεν θα μπορούσαν να μην τιμήσουν τον Λευτέρη Πανταζή όπου εμφανιζόταν στο Cabaret, σε ένα τριήμερο διασκέδασης που άφησε ιστορία στο νησί των ανέμων, από όπου «παρέλασε» όλη η αθηναϊκή αφρόκρεμα(εφοπλιστές,επιχειρηματίες) και πλήθος επωνύμων.

Στο κατάμεστο κόσμου νυχτερινό μαγαζί(όπου ουρές περίμεναν απέξω για να μπούνε μέσα), όταν ο Λευτέρης Πανταζής έδωσε το μικρόφωνό του στον συνάδελφό του, οι στιγμές αποθέωσης «χτύπησαν» κόκκινο.
Η Υβόννη απολάμβανε ευτυχισμένη και χαμογελαστή τον πατέρα της κόρης της να ερμηνεύει τις επιτυχίες του τη μία μετά την άλλη, ενώ το μεγαλύτερο χειροκρότημα, δόθηκε στη δημόσια παραδοχή του Αντώνη Ρέμου στον Λευτέρη Πανταζή. Την ώρα που ερμήνευε το «Δεν τελειώσαμε» δια μικροφώνου παραδέχτηκε στον ΛΕΠΑ, ότι «Δεν τελειώνεις ποτέ εσύ», κάνοντας τον να δακρύσει και να τον αγκαλιάσει συγκινημένος. Περισσότερα…

Πηγή : http://www.tralala.gr/