Επισκεφθείτε το προφίλ της Angelina, στο Facebook

Η Ατζελίνα Φελλά, γεννήθηκε στην Κύπρο.
Από μικρή ο χορός, ήταν η προτεραιότητά της. Σπούδασε χορό με το Αγγλικό σύστημα ABD (Associated Board of Dance), παρακολουθώντας ταυτόχρονα και σεμινάρια Ευρωπαϊκών χορών.

Εχει ανεβάσει τα τελευταία χρόνια, πάνω από 40 παρασταστάσεις και έχει χορογραφήσει πολλές εκδηλώσεις, με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Στη σχολή της διδάσκει Jazz, Μοντέρνο Ελληνικό, hip hop, Latin, Σάμπα, Rumba, Salsa, Rock ‘n Roll, Tango, Oriental, Indian dance, Spanish dance, Ελληνικούς παραδοσιακούς, νησιώτικους, Ποντιακούς και Κρητικούς χορούς.

Εχει πάρει πρώτα βραβεία και διακρίσεις σε πολλούς διαγωνισμους, τόσο στη Κύπρο όσο και στο εξωτερικό και έχει παρουσιάσει την δουλειά της σε όλα τα Ελληνικά και Κυπριακά καναλια (εορταστικά προγράμματα και σειρές).
Σημαντικός σταθμός στη καριέρρα της, είναι η συμμετοχη της στην έναρξη των Αγώνων Καράτε. Εχει χορογραφίσει επώνυμους καλλιτέχνες, τόσο στη Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό. Διδάσκει χορό, από 13 χρονών και έχει αφιερώσει την ζωή της, στη μετάδοση της γνώσης της στα παιδιά, τα οποία είναι πάντα η προτεραιότητά της.  Οι μαθητές της, κατακτούν πάντα βαθμολογικά την κορυφή στις εξετάσεις.
 Πρόσφατα θαυμάσαμε τις χορογραφιες της, την ίδια επί σκηνής και τις μαθήτριές της, στη συναυλία του Μαυρίκιου στο Κηποθεάτρο Λεμεσού (παρουσία 1.400 θεατών), με την ευκαρία της παρουσίασης των νέων του τραγουδιών, τα οποία κυκλοφοόρησαν από την Voca Records με διανoμή Minos EMI.