Η Δήμητρα Νικολάου είναι στα Prism Studios και ηχογραφεί το νέο της τραγούδι με τίτλο “Με δουλεύεις”, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες από την Starplanet Records με διανομή Minos EMI.
Την μουσικη υπογράφουν ο Διονύσης Σταματόπουλος, ο Δημήτρης Σταματίου και ο Μιχάλης Παπαθανασίου και τον στιχο η Δήμητρα Νικολάου και η Ρένα Παπαγεωργίου.
Είναι το δεύτερο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει η Κύπρια ανερχόμενη τραγουδιστρια Δήμητρα Νικολάου στα πλαίσια της πρώτης της δισκογραφικής προσπάθειας, έχοντας στο πλευρό της, τον παραγωγό Χριστοδούλου Παύλο.
Το πρώτο της τραγουδι είχε τον τίτλο “Πως την είδες” Μουσική Ακης Δείξιμος / Στιχοι Νίκος Σαρρής το οποίο κέρδισε μια καλή θέση στο airlpaly των ραδιοφωνικών σταθμών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Κύπρο, δίνοντας το πρώτο της δισκογραφικό στίγμα.
(Στη φωτογραφία η Δήμητρα Νικολάου με τον συνθέτη του τραγουδιού Διονύση Σταματόπουλο)

Γνωρίστε την Δήμητρα Νικολάου
Η Δήμητρα Νικολάου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου και συγκεκριμένα στο χωριό Δερύνεια αλλά οι γονείς της κατάγονται και οι δύο από την κατεχόμενη Αμμόχωστο.  Συνειδητοποίησε πως θα ήθελε να γίνει τραγουδίστρια από ηλικία 11 χρονών.  Ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής στα 12 και πέρασε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια, τραγουδώντας σε χορωδίες και συγκροτήματα της περιοχής της.   Παράλληλα αγαπούσε τον χορό και το θέατρο με τα οποία ασχολήθηκε καθ’ όλη την εφηβική της ηλικία, έχοντας πάντοτε πρωταρχικό ρόλο στη ζωή της το τραγούδι. Στα 18 της χρόνια με το που τελείωσε το σχολείο,  σίγουρη για τις επιλογές της  και τους καλλιτεχνικούς της στόχους και με αφορμή το πανεπιστήμιο (είχε περάσει Κοινωνικές Επιστήμες στο Πάντειο πανεπιστήμιο) έφυγε απευθείας για σπουδές στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. 
Για όλη εκείνη τη χρονιά, τραγούδησε σε διάφορα νυχτερινά κέντρα, συνεργαζόμενη με γνωστά ονόματα του λαϊκού πενταγράμμου.
Τον επόμενο χρόνο, αποφάσισε  να μετακομίσει στη Σόφια (Βουλγαρία) για να σπουδάσει μουσική με σκοπό να βελτιώσει τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο τις γνώσεις της.  Αποφοίτησε το 2010 από τη Εθνική Μουσική Ακαδημία Σόφιας Pancho  Vladikerov (National Academy of Music “Prof. Pantcho Vladigerov)  με ειδίκευση στο σύγχρονο και τζαζ τραγούδι. 
Αφότου τελείωσε τις σπουδές της, επέστρεψε στην Κύπρο και από τότε εργάζεται ως επαγγελματίας τραγουδίστρια και δασκάλα φωνητικής.  Έχει ήδη τραγουδήσει στα περισσότερα νυχτερινά κέντρα της Κύπρου, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μπορείτε να ακούσετε το πρώτο της τραγούδι, κάνοντας click ΕΔΩ

Δήμητρα Νικολάου “Πώς την είδες”
Μουσική : Ακης Δείξιμος – Στίχοι : Νίκος Σαρρής
Επιμέλεια παραγωγής : Παύλος Χριστοδούλου
Κυκλοφορεί από την Starplanet Records © 2014 με διανομή Minos EMI

Μπορείτε να ακούσετε το πρώτο της τραγούδι, κάνοντας click ΕΔΩ